Гонзо не успя да си получи подаръците от феновете в Бургас

February 25, 2024

След като преди няколко дни Гонзо бе издигнат за президент на БФС, днес  реши да се срещне с футболни клубове от Бургас и региона. За изненада на всички до нея не бяха допуснати медии и въпросната среща мина пред закрити врата. Освен медиите не бяха допуснати и възторжени от кандидатурата на синята легенда фенове на футбола, които искаха да направят подарък на кандидат – президента. Опитите на всички да се докоснат до живата легенда на българския футбол и страхотен футболен ръководител бяха спрени от началника на ОС на БФС-Бургас. Той буквално прегради входа на залата с тялото си и попречи Георги Иванов – Гонзо да получи подаръците от ентусиазираните запалянковци.

Така никой не успя да чуе вижданията на Гонзо за развитието на родния футбол и написал ли му е някой програма или не…  Под написал ли е някой програма за развитието на футбола имам предвид Гонзо да е диктувал на някой гениалните си и много напредничави идеи и той да ги е набрал на компютъра. Все пак такъв страхотен ерудит и професионалист с идеи, които задминават времето си няма нужда да си мори пръстите и очите, и да пише на компютър… Правя това уточнение, защото не искам да бъда разббран погрешно.

Георги Иванов е доказал се професионалист с голям управленски опит. И в клубовете, в които е бил директор, и в БФС Гонзо показа, че е достатъчно наясно с нещата в родния футбол. Заради това кандидатурата му за шеф на футболната централа е по-скоро логична. Той е човекът, който ще съумее да продължи начертания от Михайлов път и ще доведе българския футбол до неочаквани нива.

Най-разочаровани от недопускането до залата на никой друг освен малцината избрани останаха събралите се ентусиазирани фенове, които бяха дошли да поздравят Гонзо и да му подарят подаръци. Те се опитаха да му подарят учебник за осми клас и джип играчка. Това са малки и символични подаръци, но все пак са от сърце и в знак на уважение.

снимка: Искра.бг

Все пак събралите се фенове се надяват на някое от другите му мероприятия да успеят да го поздравят и да му дадат подаръците си.

На медиите беше казано, че скоро ще получат на мейлите си кратък преразказ на срещата и подробни указания какво и как да обявят.

автор:

Симеон Димитров