Генчев, хайде малко по-тихо

February 28, 2021

ЦСКА загуби заслужено в Разград, защото не успя да създаде достатъчно голови положения. Или по-точно всички удари към вратата на делиорманци бяха неточни. В играта на армейците имаше много неточности, но проекта в никакъв случай не представи някаква супер продукция. Възползва се от ситуацията при червените в момента.

След мача Акрапович каза истината. ЦСКА със сигурност е по-добрия отбор, но поради една или друга причина вчера вечер не си пролича, а изказването на Генчев е смешно.

От къде господин “великият” помощник е убеден, че няма да загубят до края? Помощникът Генчев каза нещо и за шампионски манталитет и надиграване… ЦСКА бяха слаби в Разград, но ясно се виждаха пребледнелите лица на тези на резервната скамейка на разградчани. Всички видяха призивите на “великия шампион” за бавене при всяка възможност и очевидния страх от това ЦСКА да не изравни.

Изказванията на Генчев по адрес на Акрапович са меко казани смешни. Господин нереализирания може само да учи и да си води бележки от босненеца. Вчера разградчани се възползваха от ситуацията в ЦСКА в момента, а Генчев трябва да знае, че е част от проект, в който няма нищо шампионско… Сдобиха се с 9 титли и ги чака десета, но не се сдобиха с фенове. Защо ли? Колко са отборите, които вдигат девета поредна шампионска титла пред “стотина фена”? Всички виждат какво става и ако няма нещо за хапване няма причина да идват на стадиона.

Още първите дни на април всичко може да се промени, а малко след това проекта от Разград ще е само един спомен. Тогава ще ми е много любопитно да видя “манталитета”. Явно треньорчето го влече държавната работа, но съдбата на държавните отбори е еднаква всеки път. Кратка “доминация” , но като цяло в миманса… Някои стават евроидиоти, други просто изчезват.

Генчев, радвай се на държавната работа сега, и не се изказвай неподготвен… А след време ще можеш да разказваш, че си бил при двата вида държавни отбори…

автор:

Симеон Димитров