В 24-ия кръг на “А” група любителите на залози могат да направят някой лев

March 19, 2022

Вчера стартира поредния кръг на родната “А” група. На хартия родното първенство е оспорвано и предстоят интересни и завързани мачове, но в действителност май нещата не стоят точно по този начин. Това пък от своя страна дава шансове на тези, които обичат да залагат.

В откриващия мач вчера между Арда и Локо ПД кърджалиици се нуждаеха от победа, за да не се окажат в борбата за оцеляване и си я взеха… И то как… 3-1 на полувремето и 5-1 краен резултат. Малко очакван резултат, но пък за сметка на това с голям коефициент. Тези, които са се осмелили да заложат са изкарали добри пари.

Днес и утре предстоят не по-малко изкушаващи за залагане мачове. НЕ-СПОРТ ще предложи някои варианти за добри коефициенти.

В покарайнините на София проекта от Разград гостува на странното нещо наречено Царско село. В този мач “царете” едва ли ще заложат на 10 в защита, както направиха срещу ЦСКА. Това може да се окаже опасна за Разград тактика и те също да не успеят да отбележат. По-скоро отборът от Драгалевци ще излезе “смело” срещу “хегемона” и ще опита да го надиграе. Това естествено ще е плюс за Разград. Проекта няма да играе срещу 10 в защита, “звездите” му ще си вкарват на воля и всичко ще е точно. След мача “царете” ще имат и оправдание.

Двойката в този мач е сигурна, но пък и коефициента ще е малък. Затова може да се заложи и на много голове, което ще вдигне коефициента. По-смелите могат да заложат на много голове и обръщалка. Първо полувреме за Царско село, краен резултат за  проекта с поне два гола разлика. Коефициента е  добър, а “хегемоните” не веднъж показаха, че го могат. Такъв развой на мачовете им явно им харесва и не е невъзможно да се случи и този път. За по-предпазливите предлагаме пъви гол в мача за Царско село и поне 4 гола в мача. И това качва коефициента.

Другия интересен мач ще е на “Герена”. Синята еуфория е пълна, а напоследък  “обективните” пишат и говорят за закъсалите вековници “или добро, или нищо”… Заради това ще се въздържим да коментираме отборът от Подуяне.

Софийските локомотивци едва ли ще спрат синия “възход”, но може да направят така нареченото софийско дерби “интересно”. Очакванията са на “Герена” да се изиграе един “драматичен” мач и да завърши със синя победа. За тези, които решат да залагат и искат да си вдигнат коефициента освен за синя победа може да заложат, че в мача ще има дузпа за отбора на приятеля на Михайлов и Бари ще отбележи.

Другото предложение е Славия – Черно море. Отборът на чичо Венци има шанс за първата шестица и това предполага, че белите ще се хвърлят яко на моряците. Има обаче една малка подробност… Белите няма какво да правят в първата шестица. Вероятността да стигнат Европа е никаква. Ако славистите желаят европейски изяви ще е много по-лесно ако станат седми. През годините белите са доказали, че успяват добре да си направят сметката. Доказали са и, че могат да правят “изненадващи” резултати.  Най-вероятно е белите и моряците да направят един “боеви” хикс в полза на сините на Мъри, които мечтаят за тройката.

Ботев ПД – ЦСКА.

Най-вероятния знак в Пловдив също е хикс. Не защото армейците не могат да победят Ботевъ. По-скоро тук се очаква както и в предишните мачове да се намесят странични фактори, а и равния ще е впоза на два отбора. “Хегемоните” ще дишат спокойно в последните 7 мача, а вековниците от “Герена” ще продължат да мечтаят за тройката. Така че нищо чудно реферът да има главна роля в мача, а ВАР да работи по познатия за армейците начин. Тук тези, които желаят да си вдигнат коефициента могат да го направят по много начини. Като начало хиксът е висок коефициент. Към него спокойно може да се заложи на поне 5 картона за ЦСКА. Друг сигурен залог  е за много нарушения. Със сигурност играта ще бъде накъсвана, особенно ако ЦСКА тръгне силно, така че 35-40+ нарушения в мача са абсолютно резонен залог.

Това са прогнозите на НЕ-СПОРТ за предстоящите мачове в родната “А” група. На любителите на тото 1 късмет.

НЕ-СПОРТ