В случая важна е победата

В случая важна е победата post thumbnail image

След три месеца без футбол тото лигата започна отново. При рестарта ЦСКА победи Витоша Бистрица с 1-0. Ако Соу не беше пропуснал всичките си положения, а поне 50% от тях резултатът можеше да бъде поне три-четири на нищо за армейците. Все пак Евандро вкара победния гол в края на мача.

След толкова време без футбол ЦСКА не игра лошо и единствено Соу и късмета попречиха резултатът да бъде по-изразителен, но пък победата си е победа, а в случая тя е най-важна.

Мача няма какво толкова да се коментира. ЦСКА беше по-добрия отбор и заслужено победи. Интересното е отразяването на “обективните” медии на мача. Отново се започна с едни заглавия и изказвания от рода “ЦСКА победи, но не убеди”, “измъчена победа за ЦСКА”, “ЦСКА победи трудно с гол в края на мача” и подобни глупости. Победния гол дали ще бъде в началото или в края на мача си е победен гол. Може би всички помнят мача, в който армейците, след като надиграха тотално сините и направиха куп пропуски победиха отбора от Подуяне в последния възможен момент? Тогава Крачунов вкара след корнер в третата минута на даденото от съдията продължение. Тогава всички се радваха. С какво победата срещу Витоша е по-различна?

Според “честните и обективните” загубата на сините с един гол е едва ли не подвиг и нещо много добро, а победата на ЦСКА с един гол е срам, резил и катастрофа… Въпрос на гледна точка.

Според мен едва ли ще има фен на ЦСКА, който да има нещо против армейците без да убеждават да вдигнат купата. “Победи, но не убеди” е много по-добрия вариант от “играхме добре. Можехме да победим, но загубихме”… Мое мнение.

Важните мачове за купата идват. В тях най-важна е победата. Важно е всички от отбора да запазят концентрацията си и желанието за победа. Сините и зелените няма да спрат да говорят и пишат глупости. Целта им е ако може и в ЦСКА да има напрежение. От армейците зависи дали ще се случи.

Нека след финала за купата всички синьо-зелени да напишат и кажат ЦСКА победи, но не убеди… Нямам нищо против.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Може ли ЦСКА да стане шампион още тази година ?Може ли ЦСКА да стане шампион още тази година ?

Има ли сили ЦСКА още това първенство да стане шампион? Това със сигурност е актуалният въпрос напоследък. След малко неубедителния старт на първенството армейците намериха себе си и завършиха ударно

филип кръстев

Филип Кръстев няма нужда от синитеФилип Кръстев няма нужда от сините

Напоследък усилено се заговори, че младежкия национал Филип Кръстев ще акостира на “Герена”. Синята пропаганда дори напоследък тръби из всички медии, че Кръстев и сините имали нужда един от друг.