Въпреки съдията и „феновете“ ЦСКА победи

March 3, 2020

Доволни ли сте?

 ЦСКА победи Ботев Враца в мач за купата и продължава напред. Направи го въпреки съдията и „феновете“ си… Не, това не е грешка. Съдията се постара… Не отсъди поне две дузпи, а феновете направиха така, че футболистите на ЦСКА да се чувстват некомфортно на „Армията“. Не знам какво са си мислели тези на стадиона и какво си мислят по принцип „феновете“, но едно е ясно… Няма начин цял мач подкрепящите Враца да се чуват и тези от Ботев да се чувстват добре на „Армията“.През цялото време имах чувството, че „феновете“ на ЦСКА искаха червените да загубят… Ботев си бяха  домакини в дома на футбола в България.

 „Феновете“ на червените вместо да ги подкрепят започнаха да ги освиркват от десетата минута. Въпреки доброто начало за ЦСКА, и въпреки необсъдената дузпа за червените.

  Аз лично се чувствах зле. Нямам идея тези по трибуните какво точно си мислят, но ако обичаш отбора няма да се отнасяш с него по този начин. Ако обичаш истински отбора ще го подкрепяш независимо от всичко. Когато си на стадиона любимият ти отбор е над всичко и всички… Така мисля аз… Вярно, че аз съм от старата школа и не съм наясно с новите „изисквания“ за фен, но според мен това днес си беше предателство.

 Ей, хора замислете се. Ако след една загуба или след някой или няколко слаби  мача  можете да кажете „майната им на тези“ и да отидете да ги освирквате…Може би не ги обичате толкова, колкото твърдите. Отбори в тото лигата колкото искате. Викайте за тях.  Днес ЦСКА победи и продължава в „битката“ за купата, но някак си се чувствам кофти от всичко на трибуните…

Това е снимка на Ливърпул. Последния кръг от първенството. Кръг преди това са изгубили титлата по нелеп начин.

Това е снимка на феновете на ЦСКА , когато отбора все още има шанс да стане шампион. Да, шанса е минимален, но все пак…?

Това са снимки от миналата година, но чудесно показват “обичам” и обичам…

Изводите са за тези, които казват, че обичат ЦСКА.

Последните два кръга случващото се по трибуните е грозно. Всички се смеем на тези от Подуяне, но с тези си действия ставаме като тях…

Какво става?

Въпреки всичко ЦСКА победи и продължава битката за купата. Честити победа на всички, които обичат ЦСКА.

автор:

Симеон Димитров