Втора загуба в Испания

Втора загуба в Испания post thumbnail image

ЦСКА загуби и втората си контрола в Испания. През първото полувреме армейците бяха по-добрия отбор, но направиха доста пропуски, което ги лиши от заслужено предимство в резултата. През втората част обаче нинджите от Япония стояха доста по-добре.  Умората във футболистите в червено си пролича. Нинджите се възползваха по най-добрия начин от това и успяха да вкарат гола с който победиха.

 Загубата никога не е приятна, но в крайна сметка това е контрола. Не мисля, че трябва да се правят някакви драми. Сега е момента да се изпробват някакви неща и евентуално да се губи. После в официалните мачове трябва да се печели. Това заяви и след мача треньора. Крушич каза, че подготовката е насочена към официалните двубои, а не към приятелските.

 „Никога не е приятно да се губи, но мисля, че засега не сме свежи… Още не сме готови на 100%, чувства се умора, играем с умора. Не искам да сме готови сега, може да кажем, че не сме били готови за този мач, имаме по две тренировки. Можем да се готвим за приятелските мачове, но не ми е това целта, целта е да се подготвим за шампионатните мачове…“ – заяви Крушич. И честно казано мисля, че е прав.

 Днес беше просто една контрола в поредния ден от подготовката. Истината е в официалните мачове. Сега със сигурност много хора плюят Крушич и коментират глупости, но при подновяването на първенството  като бием Динамо повечето от тях няма да се сещат за това, което са казали сега…

 Нека да оставим отбора да се подготвя, а след това всички, които обичат ЦСКА да бъдат на стадиона.

 KEEP CALM AND ВСИЧКИ НА СТАДИОНА…

Автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Берое спечели точка от неговия “евромач”Берое спечели точка от неговия “евромач”

Берое излезе днес на “Армията” за да не загуби. Старозагорци успяха. Запазиха аванса на проекта и има за какво да са доволни. Всички видяхме радоста на Херо след последния съдииски