Втора загуба в Испания

January 26, 2020

ЦСКА загуби и втората си контрола в Испания. През първото полувреме армейците бяха по-добрия отбор, но направиха доста пропуски, което ги лиши от заслужено предимство в резултата. През втората част обаче нинджите от Япония стояха доста по-добре.  Умората във футболистите в червено си пролича. Нинджите се възползваха по най-добрия начин от това и успяха да вкарат гола с който победиха.

 Загубата никога не е приятна, но в крайна сметка това е контрола. Не мисля, че трябва да се правят някакви драми. Сега е момента да се изпробват някакви неща и евентуално да се губи. После в официалните мачове трябва да се печели. Това заяви и след мача треньора. Крушич каза, че подготовката е насочена към официалните двубои, а не към приятелските.

 „Никога не е приятно да се губи, но мисля, че засега не сме свежи… Още не сме готови на 100%, чувства се умора, играем с умора. Не искам да сме готови сега, може да кажем, че не сме били готови за този мач, имаме по две тренировки. Можем да се готвим за приятелските мачове, но не ми е това целта, целта е да се подготвим за шампионатните мачове…“ – заяви Крушич. И честно казано мисля, че е прав.

 Днес беше просто една контрола в поредния ден от подготовката. Истината е в официалните мачове. Сега със сигурност много хора плюят Крушич и коментират глупости, но при подновяването на първенството  като бием Динамо повечето от тях няма да се сещат за това, което са казали сега…

 Нека да оставим отбора да се подготвя, а след това всички, които обичат ЦСКА да бъдат на стадиона.

 KEEP CALM AND ВСИЧКИ НА СТАДИОНА…

Автор:

Симеон Димитров