Всичко започна оптимистично и завърши катастрофално за отбора от Делиормана

December 11, 2020

Проекта от Разград започна оптимистично като поведе срещу ЛАСК, но бързо разбра къде точно се намира. Австрииците набързо им вкараха три и всичко за проекта приключи.

Радостта на разградчани беше кратка, а истината болезнена.. Истината, че съдията не им удари едно рамо, че свири дузпа срещу тях, че получиха нови три гола във вратата си. Когато създаваш по едно-две положения за гол срещу 20 и отгоре за противниците ти… Така става…

Общо взето така се получава, когато отборът срещу тях играе. “Доминаторите” за пореден път успяха да отправят не повече от две-три предизвикателства на противниците им.

Разградчани така и не се научиха, че в Европа футболът се играе не по правилата на агата, а когато не е така страдат. Реалностите са такива.

Отборът, който играе в родната тото лига по собствени правила завършва тазгодишното си участие в групите на Лига Европа с нула точки. Тези дни еди хора лансираха мнението, че представянето на ЦСКА в лигата било срамно… След като зелените от Разград изиграха 9 мача в ЛЕ и загубиха 7 от тях още ли мислят така?

НЕ-СПОРТ