Време е Соу да седне на резервната скамейка

March 6, 2020

ЦСКА изпитва огромни затруднения с вкарването на голове през пролетта. За три мача армейците са вкарали три гола. А топ реализатора за червените и техен централен нападател не е отбележил нито веднъж. Соу определено не е във формата, в която беше миналата година. Точно заради това си мисля, че му е време да постои на резервната скамейка. Леко лечебно стоене на пейката може да му дойде добре. Заместник има и това може да го мотивира да започне да действа по-добре в завършващата фаза на атаката.

Ахмед Ахмедов бе трансвериран от Дунав в ЦСКА точно преди старта на зимната подготовка. Въпреки катастрофалните резултати в Испания Ахмедов показа добра игра и в доста от мачовете се отличаваше с играта си. Между другото добри игри в контролите показа и Денис Давидов. Двамата с Ахмедов често комбинираха добре и правеха интересни неща.

До този момент Ахмедов влизаше рядко като резерва на Соу, но си мисля, че това трябва да се промени. Особенно след последния мач с Ботев Враца за купата. Ахмед Ахмедов се появи като резерва на Соу и раздвижи атаката на ЦСКА. Взе участие в първия гол и вкара втория. Мисля си, че ако му се даде шанс Ахмедов може да се наложи като титулярен нападател на ЦСКА. Предстои да видим дали срещу Берое Ахмед Ахмедов ще е титуляр за сметка на Соу. Според мен трябва. Момчето има хъс, има желание, раздава се и най-важното вкарва.

Заради това трябва да е титуляр вместо Соу. А си мисля, че е време да видим и Давидов. Защо пък Давидов и Ахмедов да не направят новата супер нападателна двойка на ЦСКА? Като Десподов и Каранга например … Кой знае?

Е, предстои да видим дали Ахмедов ще играе вместо Соу и дали Давидов ще се появи в игра?

автор:

Симеон Димитров