Време е “Сердика спортни имоти” да си свършат работата

June 30, 2021

Вчера председателят на съвета на директорите на “Сердика спортни имоти” заяви, че ЦСКА трябва да внесе едни пари, за да започне строежа на нова “Армия”. Топката била при ЦСКА, но те не искали да дадат въпросните левове… Добре казано, но всъщност нещата не са точно такива, каквито ги изкара господин Лазаров.

Прав е, че червените се притесняват да внесат парите, но мотива да не го правят не беше казан до край, а и никой от присъстващите журналлисти не го попита.

Вчера шефа говореше, че ЦСКА трябва да внесе 8 милиона, които били 25% от  капитала на съвместното дружество. Да, ама не е точно така. Или шефа не може да смята проценти или нещо се е объркал… Но това както казва народа са дребни грешки и “бели кахъри”. Последните години всеки, от всякъде иска едни не малки пари от ЦСКА.

Това, което спира ЦСКА да дават пари на “Сердика спортни имоти” и ги кара да се притесняват всъщност е далеч по-притеснително. Все още няма издадено разрешително за строеж или каквито и да били документи свързани с това. Приказките, че като червените преведат парите всичко ще се случи са приказки за наивници.

На пресконференцията господин Лазаров говори за изваждане на строителни разрешения. Да, ам тези разрешения и цялата строителна документация трябва да се извадят от собственикът… А той е… Неговото име е… “Сердика спортни имоти”. ЦСКА няма право на това, а той, собственикът, вече над две години не прави нищо по въпроса… Освен да иска пари от ЦСКА…

Прави са червените да се съмняват и притесняват. Естествено е при такава голяма инвестиция. Топката със сигурност не е в полето на ЦСКА. Тя е там, където е била винаги. При тези, които говорят празни приказки и не показват да имат желание да си свършат работата.

Ами хайде най-накрая тези от “Сердика спортни имоти” да си свършат работата… Поне ведъж, ей така за разнообразие. Всички ги чакаме над две години… След това ще могат да кажат, че топката е при ЦСКА…

автор:

Симеон Димитров