Време е да си върнем футбола

November 15, 2023

Тези дни станахме свидетели на безумните и неадекватни действия на родния футболен съюз, от които целият свят ни се смее. Всичко това естествено лепна огромно петно върху родния футбол, което едва ли някога ще бъде изтрито. А, единствената причина това да се случи беше факта, че Михайлов, Лечков, Гонзо и компания просто не желаеха да видят нещата такива, каквито са и поне да се оттеглят с чест от всичко това. Да, но тези от Бояна нямат представа какво точно е “чест” и всички техни действия са насочени единствено в посока оставането им на власт… На всяка цена…

Неочакваното и много неприятно за тези хора е безпрецедентното обединение на всички футболни агитки срещу тях и некадърното им управление. На всички е ясно, че това е единствения начин да се накарат тези хора да се махнат.

Днес Данчо Лечков каза, че не феновете избират кой да управлява българският футбол. По принцип е прав. На предишния конгрес видяхме, че кой да управлява БФС се избира на едни софри от едни хора със същите или поне близки ценности до тези на шефовете.

Де факто всички големи агитки събрани заедно могат да променят много нещата… Те не избират, но могат да повлияят много на избора. Това тези в БФС го знаят много добре и заради това страх тресе модерната база в Бояна. Случващото толкова не им харесва, че в момента дори не им се слуша и Преслава.

През годините се убедихме, че тези в БФС са майстори на игрите и машинациите, но в момента единствения верен ход за тях е незабавни оставки… Не като предишните.

Футболът е за феновете и те най-накрая се обединиха в общата цел да си го върнат от мъртвата хватка на тези, които го управляват последните 18 години. Времето на тези хора изтече и е по-добре да си тръгнат с добро.

Единственото, което Михайлов и всички останали могат да направят е да си пуснат “Водка с утеха”, да депозират оставките си и да изчезнат завинаги от родния футболен живот.

Време е да си върнем футбола!

автор:

Симеон Димитров

снимка: facebook/ сектор Б ултрас /