Времето на вълкът на “Герена” май изтича

April 1, 2023

Днес се проведе среща между феновете на Левски и ръководните фигури в клуба на “Герена”. На събитието присъстваха Иво Ивков, старши треньорът Станимир Стоилов и председателят на УС Даниел Боримиров. Мажоритарният собственик и босът на генералния спонсор на клуба пък не присъстваха на нея.

След срещата на феновете с представителите на клуба, които я уважиха, НКП на сините излезе с позиция, от която изглежда, че времето на “пазителят на акциите” на “Герена” изтича бавно и неумолимо. От изявлението им след нея става ясно, че феновете подкрепят Иво Ивков и Мъри, а собственикът Сираков е наречен “пазителят на акциите”. Изглежда, че нещо напоследък не го харесват и май не е заради това, че преди години си свали гащите пред сектор “Б”. Нещо друго ще да е… В писанието си феновете призовават собственика да “подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб”. Дали това означава, че времето на вълкът на “Герена” изтича само времето ще покаже. Имаше известни критики и към “собственика на компанията, управляваща” отборът от Подуяне, но през годините всички сме се убедили, че когато отборът от “Герена” получава пари не се интересува много кой и защо ги дава. Важното за сините е да ги получават.

На този етап изглежда, че НКП е по-скоро зад Мъри и Ивков. Феновете имат някакви претенции и към тези, които в момента дават парите, но това е временно и бързо ще им мине… Само отново да потрябва някое “неотложно плащане” и всичко ще е забравено. По-скоро изглежда, че дните на “пазителят на акциите” са преброени, но пък кой знае… Винаги може да се случи някакъв драматичен обрат на събитията.

автор:

Симеон Димитров