Врачани ядосаха ЦСКА и го отнесоха

September 19, 2021

ЦСКА игра добре добре във Враца и заслужено победи. Както и в мачът с Рома отново може да се каже, че резултатът е фалшив. Армейците надиграха тотално врачани и нито за миг крайния победител не беше под въпрос.

Врачани вкараха два гола след две грешки на ЦСКА и два удара. Това беше всичко, което  домакините успяха да покажат. Точно заради това 4-2 е фалшив резултат. Реалния е 5 или 6 на нищо… Нищо против към врачани, но реалноста е такава. Армейците им показаха, че са много по-напред. Домакините от Враца имаха късмета да стигнат два пъти до вратата на ЦСКА и да вкарат два гола, но за тяхно съжаление те не дойдоха след някакви смислени атаки, а слеед изритани топки и грешки в червената защита… Грешки, които дойдоха заради несработеността на червената защита и със сигурност скоро ще бъдат изчистени.

Армейците през целия мач показаха, че са много по-добрия отбор. Отборът, който ще се поздрави с трите точки. Врачани поведоха, ядосаха червените и си го получиха… В такива случаи се казва „ не дразни лъвът“… Ботев Враца направи точно това. Ядоса червения лъв и четирите гола, които получи са най-малкото, с което можеше да се размине.

Важни три точки за ЦСКА постигнати с добра игра.

автор:

Симеон Димитров