БЪЛГАРИЯ И ЕВРО 2020

November 22, 2019

Днес изтеглиха жребия за полуфиналния бараж за ЕВРО 2020. Според някои сме извадили късмет защото ще сме домакини в полуфинала срещу Унгария и на финала срещу Румъния. Като се има предвид посещаемостта на мачовете на националите това, че ще сме домакини според мен няма да е фактор.

А, класиране?

Ако евентуалнио се вземат най-добрите и в първия отбор не присъстват “футболисти” като Марселиньо(в), Вандерсон(ов), Попов – бекчето, тогава имаме някакъв шанс за някъква драматична развръзка и евентуална победа. Тук, обаче треньора трябва да излъже противника си, а честно казано силно се съмнявам, че чичо Гошо го може това нещо. Не че нещо, ама малко(или по-скоро доста) се съмнявам в качествата на тренера.

С две думи баража е добър. Класирането ни, обаче е под голям въпрос.

Гледайки националите ни в настоящия момент виждам две загуби.Надеждите са за две победи, но ако нещо не се промени всичко е един голям мираж . Честно казано нито треньора, нито този състав на отбора могат да постигнат нещо различно от загуба.

Победата срещу чехите не трябва да ни заблуждава. Те не бяха дошли в България за сериозен мач. Изиграха го без никаква мотивация и паднаха. Нормално.

Дано нещо да се промени до месец Март. Не много. Само да не се взимат туристи в националния.

Успех.

автор:

Симеон Димитров