БФС реши: победи за отборът на кавалера на Малтийският орден до края на първенството

October 9, 2022

Отборът на носителя на Малтийския орден, които играе най-правилния футбол в България ще побеждават винаги!… БФС реши, че в името на 40-годишното приятелство и някоя друга причина отборът, който единствен практикува правилен футбол трябва да побеждава всеки мач…  Ако евентуално този отбор е фрапантно по-слаб в краен случай може и равен. но не е препоръчително. Ако футболистите не успяват реферите на терена или тези от ВАР стаята са длъжни да помагат. От реферите са назначени отговорници, които да следят за спазването на разпоредбите.

До този момент първенци в помощите са реферите от ВАР стаята, но пък и тези на терена се старавят… До края на първенството има много мачове, в които шанс за доказване ще има за всички. Накрая президента на футболния съюз ще награди отличниците под звуците на любимата му певица, която е обещала да разбие присъстващите с незабравимо шоу… Кавалерът на Малтийския орден също е обещал награда. Той е готов да се раздели с престижното спартанско отличие, което получи през август месец тази година.

Родните рефери определено дават всичко от себе си в борбата за наградата…

Не е ясно дали това се е случило, но случки в родната “А” група много… И случаи много. А какво ще се случи като случка никой не знае…

автор:

Симеон Димитров