БФС откри рецептата за победа на националите

March 23, 2023

Във футболния съюз са открили рецептата за победа на националите по футбол и са се погрижили по въпроса. Шефовете на футбола са стигнали до интересно заключение… Дали е миг на…вдъхновение или нещо друго няма значение. Според една любопитна статистика родните национали побеждават всеки път когато играят с нови екипи.

В петък на старта на евроквалификациите националния отбор за първи път ще играе с новите екипи, за които обявиха от БФС в началото на годината. Това означава, че ще победят.

От футболния съюз за пореден път показват и доказват, че правят всичко възможно националите да побеждават и да се класират на гоям футболен форум, и че те не са виновни с нищо за резултатите на отбора последните години. Шефовете на футбола дори са стигнали по-далеч в идеята си да издигнат националния отбор на друго ниво или както казва един приятел на шефа “в друга орбита” и обмислят за всеки мач на националите да излизат с нови екипи. По този начин победите са гарантирани… Ако планът на БФС сработи означава, че България ще бъде новият европейски шампион…

Честита европейска титла българи!

автор:

Симеон Димитров