БФС махна чичо Гошо

December 7, 2020

На днешното си заседание Изпълнителният комитет на БФС реши да освободи националните селекционери. За чичо Гошо никой не се учудва, но освобождаването на треньора на младежите е малко учудващо. Все пак Александър Димитров бе на точка да класира младежите на Евро 2021, но Костадинов и компания си знаят…

За разлика от младежите големите национали меко казано бяха трагични. “Перспективния” отбор на чичо Гошо успя да загуби от повечето срещу които игра и твърдо застана на дъното. “Стратега” на шефа показа, че е много далече от трньорската професия. За една година начело на националите не направи нито един мач от треньорска гледна точка. Дори напротив. С опитът му да изгради “перспективен” отбор с футболисти над 30 години чичо Гошо показа, че нито знае къде точно се намира, нито знае какво да прави. Цяла година виждаше позитиви в играта на националите, а те не можеха “да отлепят” и губеха от всякакви туристи. Чичо Гошо за цяла година така и не разбра, че това не му е проекта на шефа, където каквото и да правеше побеждаваше.

На следващото си заседание Изпълнителният комитет ще се запознае с докладът на Касабов и ще подложи на гласуване предложените кандидатури за нов треньор.

Всички очакваме името на новия треньор на националите. Феновете на футбола в България се надяват той да не е като последните двама и националите да не са група туристи на интересни дестинации.

Предстои да видим, но като се имат предвид предпочитанията на тези от БФС … “Тих и некомпетентен”…

НЕ-СПОРТ