БФС махна чичо Гошо

На днешното си заседание Изпълнителният комитет на БФС реши да освободи националните селекционери. За чичо Гошо никой не се учудва, но освобождаването на треньора на младежите е малко учудващо. Все пак Александър Димитров бе на точка да класира младежите на Евро 2021, но Костадинов и компания си знаят…

За разлика от младежите големите национали меко казано бяха трагични. “Перспективния” отбор на чичо Гошо успя да загуби от повечето срещу които игра и твърдо застана на дъното. “Стратега” на шефа показа, че е много далече от трньорската професия. За една година начело на националите не направи нито един мач от треньорска гледна точка. Дори напротив. С опитът му да изгради “перспективен” отбор с футболисти над 30 години чичо Гошо показа, че нито знае къде точно се намира, нито знае какво да прави. Цяла година виждаше позитиви в играта на националите, а те не можеха “да отлепят” и губеха от всякакви туристи. Чичо Гошо за цяла година така и не разбра, че това не му е проекта на шефа, където каквото и да правеше побеждаваше.

На следващото си заседание Изпълнителният комитет ще се запознае с докладът на Касабов и ще подложи на гласуване предложените кандидатури за нов треньор.

Всички очакваме името на новия треньор на националите. Феновете на футбола в България се надяват той да не е като последните двама и националите да не са група туристи на интересни дестинации.

Предстои да видим, но като се имат предвид предпочитанията на тези от БФС … “Тих и некомпетентен”…

НЕ-СПОРТ

сподили в социалните мрежи