БФС каза, че първрнството ще се доиграе

БФС каза, че първрнството ще се доиграе post thumbnail image

Преди няколко дни вицето на УЕФА заяви, че трябва да има феърплей и трябва да се изиграят максимално много мачове от тези, които остават до края на първенството. Това беше жесток и неочакван удар за родната футболна централа. От УЕФА , обаче не спряха до тук. Те заявиха, че федерациите, които прекратят първенствата си в настоящия момент може да бъдат санкционирани. И санкцията може да бъде изваждане от евротурнирите. С това европейскта централа заплаши белгииците, които приключиха с първенството си.

Това май стресна родната централа и агата от нашите ширини. Така БФС днес се събраха и решиха след като генерал “Стойте си вкъщи” разреши да се дограят мачовете. БФС ще се съобрази с препоръката на УЕФА да се изиграят максимален брой мачове. Май не им се рискува на хората от БФС? Ако реализират първоначалният си план със спиране на първенството в този момент, с това класиране рискуват вицето на европейската централа да изпълни заканата си и никой от България да не играе евротурнири. А, ако това се случи ще вземат да ядосат човека от когото дори коронаворуса се страхува. Заради това решението е правилно. Представяте ли си каузата да не играе евротурнири?

Дано генерала скоро да каже “Излизайте”… Крайно време е футболът да се върне и първенството ни да се доиграе.

След това решение на БФС сега общо взето всичко зависи от това кога втория по известност генерал ще каже, че може да се играе футбол в България. Всички без тези, които си поръчаха този вирус да спре първенството в България чакаме това с голямо нетърпение. Сега май всички футболни фенове чакаме 17 април и се надяваме две-три седмици след това отново да гледаме футбол.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ЦСКА представи отбора за новия сезон и загубиЦСКА представи отбора за новия сезон и загуби

ЦСКА загуби последната си контрола преди началото на тото лигата, а преди нея армейците представиха своя отбор за новия сезон. Не мисля, че трябва да се правят някакви драми от

Задава се поредно тъжно лято за синитеЗадава се поредно тъжно лято за сините

Сините загубиха първия полуфинал за купата на България с 2-0. Пловдивското Локо напълно надигра отбора от покрайнините на София и спокойно можеше да стигне до по-изразителен резултат ако поради някаква