Бруно Акрапович ще бъде новият треньор на ЦСКА

November 9, 2020

Досегашният треньор на смърфовете Акрапович поема ЦСКА. Това потвърди самият той. Сега само остава да го оставят да работи достатъчно дълго време, а не още след първия равен или първата загуба да започнат да му искат оставка.

Добрата новина за ЦСКА е, че Акрапович вече три години е в България. Запознат е с тото лигата и няма нужда от някаква адаптация. За трите години в Пловдив Акрапович успя да постигне много повече и от най-смелите мечти на всеки смърф. Спечели два пъти купата на България и веднъж Суперкупа. Показа, че може да направи нелош отбор от футболисти от средно ниво. Показа, и че може да печели важните решителни мачове.

Според мен този избор за треньор на ЦСКА е добър. Разбира се няма как да си сигурен, но на пръв поглед така изглежда.

Хубавото е, че не се взе някой от тези треньори, които се въртят последните години. След като някой не е успял първия път и е бил освободен не виждам смисъла да се връща година по-късно. Общо взето резултатът от тези въртележки всеки път е един и същ… И честно казано няма как да бъде друго яче. Като правиш един и същ избор няма как да получиш различен резултат. Или пък някой от чужбина, който тепърва ртябваше да се ориентира и адаптира в родната футболна действителност.

Според мен в момента ЦСКА има най-добрите футболисти в тото лигата. В много от мачовете ЦСКА е по-добрия отбор, но не всеки път стига до победата. На тези добри футболисти им трябва треньор и ако са верни приказките, че Акрапович държи здраво съблекалнята и е страхотен мотиватор нещата просто няма как да не се случат.

Според мен в момента това е най-добрия избор за треньор направен в най-точния момент. Сега наред е той да покаже и в ЦСКА какво може.

Успех Бруно! И дано желанието ти станеш шампион с ЦСКА се сбъдне.

автор:

Симеон Димитров