БРАВО АРМЕЙЦИ !

БРАВО АРМЕЙЦИ ! post thumbnail image

ЦСКА играе футбол кой, каквото иска да казва. Днес Армейците го доказаха и показаха. Показаха как се прави и абсолютно заслужено ще играят в групите на Лига Европа.

Базел били това, Базел били онова… Хеееей, това е ЦСКА!

Така се прави. Днес червените играха на прескочи кобила с швейцарците. Както ги посъветва много големият чичо Пенчо. Отидоха в Швейцария и ги прескочиха.

ЦСКА не просто показа как се прави… ЦСКА не просто игра като равен с равен с отборът на Базел… ЦСКА надигра швейцарците тотално и безапелационно. Били играли из групите на евро-турнирите, били на на четвърт-финал… Ей, това срещу тях е ЦСКА.

Армейците показаха и доказаха, че когато се играе футбол не по правилата на Домус Ага нещата са различни.

Базел поведоха, но червените знаеха във всеки един момент кои са и какво могат. Тиаго изравни, а след това дойде “ЦСКА тайм” и нещата си дойдоха на мястото. Отново Тиаго и след това Ахмедов доведоха всичко до логичният му завършек.

До 60-тата минута мачът беше равностоен, но от там на татък на терена имаше само един отбор и той се казваше ЦСКА. След като поведоха с 1-0 Базел май се надяваха на късмета, който споходи смърфовете, но както е казал Тарантино “кучият г.з го огрява слънцето един път”. Армейците се класираха за групите на Лига Европа съвсем заслужено. Победиха един труден и силен съперник.

Честито на всички Армейци.

Червена България ще празнува тази нощ с основание. Другите може да не могат да спят добре и да сънуват червени кошмари.

Какво да се прави… Съдба.

… А, кои точно са ментетата в отбора на ЦСКА? Защото аз днес отново не ги видях…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Сините срещу Марек или Черноломец Попово за купатаСините срещу Марек или Черноломец Попово за купата

Жребият за турнирът за Купата на България беше изтеглен. ЦСКА започва защита на трофея срещу Витоша или Хебър. Ако отново не се промени регламентът сините от покрайнините на София ще