БРАВО АРМЕЙЦИ !

October 1, 2020

ЦСКА играе футбол кой, каквото иска да казва. Днес Армейците го доказаха и показаха. Показаха как се прави и абсолютно заслужено ще играят в групите на Лига Европа.

Базел били това, Базел били онова… Хеееей, това е ЦСКА!

Така се прави. Днес червените играха на прескочи кобила с швейцарците. Както ги посъветва много големият чичо Пенчо. Отидоха в Швейцария и ги прескочиха.

ЦСКА не просто показа как се прави… ЦСКА не просто игра като равен с равен с отборът на Базел… ЦСКА надигра швейцарците тотално и безапелационно. Били играли из групите на евро-турнирите, били на на четвърт-финал… Ей, това срещу тях е ЦСКА.

Армейците показаха и доказаха, че когато се играе футбол не по правилата на Домус Ага нещата са различни.

Базел поведоха, но червените знаеха във всеки един момент кои са и какво могат. Тиаго изравни, а след това дойде “ЦСКА тайм” и нещата си дойдоха на мястото. Отново Тиаго и след това Ахмедов доведоха всичко до логичният му завършек.

До 60-тата минута мачът беше равностоен, но от там на татък на терена имаше само един отбор и той се казваше ЦСКА. След като поведоха с 1-0 Базел май се надяваха на късмета, който споходи смърфовете, но както е казал Тарантино “кучият г.з го огрява слънцето един път”. Армейците се класираха за групите на Лига Европа съвсем заслужено. Победиха един труден и силен съперник.

Честито на всички Армейци.

Червена България ще празнува тази нощ с основание. Другите може да не могат да спят добре и да сънуват червени кошмари.

Какво да се прави… Съдба.

… А, кои точно са ментетата в отбора на ЦСКА? Защото аз днес отново не ги видях…

автор:

Симеон Димитров