Боби Михайлов и всички под него подадоха оставка

April 1, 2023

Президенът на родния футбол се е почувствал много зле от поредицата злополучни мачове на националния отбор и е решил да подаде оставка. Въпреки изключително успешното управление на легендата от 94-та некласирането на големи форуми тежи. Капката, която е преляла чашата на Михайлов е била последната загуба на трикольорите от Унгария.

След поредната квалификация, която приключи още преди да е започнала Михайлов призна, че не е имал настроение дори за едно малко… Той по принцип не пие заради проблеми с изшиаса, но като всеки българин обича да си сипе едно малко вечер… От тогава няма желание дори и за това.

След известни колебания Президента е решил, че оставката е въпрос на чест. В изявлението си Михайлов казва, че в името на българският футбол дава път на младите и пожелава успех на Бербатов, Стенли и Мартин Петров. Това според него е най-добрата стъпка за родния футбол, за който той милее много.

В знак на съпричастност и членовете на изпълкома си подадоха оставките. Гонзо също хвърли оставката си. Директорът на националните отбори е отчел факта, че до този момент се е провалил във всеки един момент, в който е бил директор…. И в Локо Пловдив, и при сините, и явно в националния отбор. Гонзо е стигнал до извода, че няма с какво да помогне на националите и заради това постъпва почтенно и в знак на съпричастност също освобождава поста си. Ндеждата му е на негово място да застане някой, който знае какво прави и има необходимите качества да го постигне.

Кръстаич също реши да се отдаде на хобито си да пее кавъри на Миле Китич. Прична, че в това е по-добър и оваканти поста на национален селекционер.

Единствения, който все още не подал оставка е Кашай. Той е на мнение, че върши работата си перфектно и няма смисъл да се маха. Все пак очакванията са, че ще бъде солидарен с шефът си и оставката е въпрос на време.

Още утре се очаква датата за новия конгрес, на който Бербатов, Стенли и Марто да поемат кормилото на родния футбол…. Все още не е ясно кой ще замести Кръстаич, но до следващият мач на националите има време.

Това разбира се никога не се е случвало, но би могло да се случи… Защото случаи има много и случки има много, а какво ще се случи като случка никой не знае…

Честит първи април….

НЕ-СПОРТ