Бистричани направиха всичко както трябва, но не спечелиха срещу Ботев Враца

February 20, 2023

В последния кръг на “А” група Ботев от Враца направи немислимото и успя да победи проекта на спонсора. Сблъсъкът си имаше ясен фаворит, но противно на очакванията тимът на Дани Моралес поведе рано-рано в срещата чрез Чавдар Ивайлов. Проекта на спонсора не се притесни, защото до края на срещата имаше много време, а и всичко от страна на гостите беше както трябва. След изненадващия гол срещата за бистричани беше като по учебник. Реферът отсъди дузпа за отбора на спонсора, която се предполагаше, че ще въстанови равенството. За ужас на фена на трибуните, оперативният директор и спонсора Чочев пропусна да въстанови равенството. След пропуснатият наказателен удар реферите не се примириха със случващото се на терена и в края на полувремето изгониха играч на домакините.

Второто полувреме започна с натиск на гостите и очакване на поне три гола във вратата на домакините. Нищо такова не се случи. Пред погледа на оперативния директор, спонсора и фена на трибините бистричани направиха куп пропуски. Красимир Костов имаше добри намеси и решителни спасявания, и гостите така и не успяха да стигнат поне до равенство.

На терена всичко беше такова, каквото се очаваше да бъде. Реферът отмени гол, изгони играч на Ботев Враца, а след това отсъди дузпа за гостите. И всичко това само за едно полувреме. Бистричани направиха всичко както трябва, но не успяха да победят.

Понякога има и такива мачове. Правиш всичко както трябва, но не успяваш да победиш. Както казват старите хора “затова футболът е интересна игра”.

автор:

Симеон Димитров