А Кучев мълчи…

А Кучев мълчи… post thumbnail image

Кучев мълчи като комунист на разпит.

Освен съдии има и съдийски наблюдател и главен делегат на мача. Има Дисциплинарна комисия и комисия по “Етика и феърплей”. Обаче и те мълчат като партизанин на разпит. Явно никой от тези матросовци не е сметнал за необходимо да отбележи тази меко казано неприятна ситуация. И те като Матросов защитават своите. Но пък са чути и отбелязани две-три псувни на Любко, и части от интервюто му, заради което той ще пропусне следващия мач.Любко бил псувал и бил влизал на терена. Е, не е хубаво да се псува, а треньора на даден отбор не трябва да влиза на терена… Ама , Любко като е влизал на терена не е настъпвал някой по главата…нали??

Живко Миланов е капитан на отбора от Подуене. Пример за съотборници и фенове. Миланов, зетя, бутна Жанио Бикел на земята и после с добре премерени няколко крачки стъпи върху лицето и глезена на омразния играч, който успя да спре всеки негов опит за атака. Ами така е по леФскарски. Като не можеш да го надиграеш го контузваш. А, съдийте… Ни дума, ни вопъл, ни стон.

Независимо дали има жалба от ЦСКА има запис, има снимки, трябва да има и морал, и чест. Нещо, което нито един от динамовци няма. А,явно и никой от комисиите във футболния съюз. Преди време Бодуров беше наказан, защото наплю Вашчук от сините от Геренена. Каранга също бе наказан заради това, че след края на мач с отбора любим на всички власти развя надуваем член.Но да носиш надуваем член по-лошо ли е от това да се разходиш по главата на съперников футболист?Тогава феновете на отбора от Герена написаха толкова жалби, че чак страх да те хване.Феърплей, това-онова и тем подобни глупости…И какво се случи? Накрая останаха доволни. Капитана на омразния враг беше наказан.Този, който им вкарваше ей така – на майтап – също. Всички са доволни.Правдата тържествува.

От зетя-капитан на ЛеФски помним и други изцепки и въпросът не е дали ще изгори за една или две срещи. Става дума за това, че капитанчето дори не сметна за необходимо да се извини. Ама и какво да каже?

Пазим своите.

Явно това е мотото на съюза.

Пазим зетя, защото – така… Той по принцип е добър футболист, ама никой не може да го види. Ако се сдобиете с достатъчно винарки около вас или ако искате шефа ви да е доволен и вие ще видите, че капитанчето на подуенци е “страхотен” . Ако не – не можете да погледнете трезво на българския футбол.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Нов опит за интрига по адрес на ЦСКАНов опит за интрига по адрес на ЦСКА

 Ден н-ти от карантината роди поредната „новина“ свързана с ЦСКА базирана единствено на комплексите на сиини и зелени. Вчера тези от сайта на агата направо надминаха себе си. Тези хора

Осиек стигна единствено до достойно представяне срещу големия ЦСКАОсиек стигна единствено до достойно представяне срещу големия ЦСКА

ЦСКА завърши 1-1 с Осиек и отстрани хърватите с общ резултат 5-3. Червените продължават напред и са на крачка от групите в Лигата на конференциите. В плейофа за влизане в