Антов вкара първия си гол и ЦСКА разби Берое

July 12, 2020

На края на сезона ЦСКА игра добре и постигна хубава победа. Вече се чуват мнения, че Берое не били достатъчно мотивирани, но все пак победата си е победа и не трябва да се омаловажава. Това, че старозагорци имали наказани, контузени и такива ми ти работи си е изцяло техен проблем. ЦСКА излязоха, играха добре и победиха абсолютно заслужено. Всичко останало са глупости и оправдания от страна на загубилите. В мача срещу проекта ЦСКА нямаше възможност да използва трима от четиримата си халфове заради наказания. Тогава такива глупави оправдания нямаше. Когато загубиш с пет гола разлика просто трябва да признаеш. че опонента ти е по-добър. Не да се опитваш да омаловажиш победата.

В последния мач е редно да се отбележи и първия гол на Антов за ЦСКА. След толкова добри… дори перфектни мача за армейците Антов заслужаваше и това. Изигра ситуацията перфектно и с класа. Вкара страхотен гол, за който трябва да бъде поздравен.

Другото за отбелязване е преродения след идването на Белчев Тиаго. Днес два гола и две асистенции. Перфектен. Това е Тиаго, когото познаваме. Соу продължава да бележи и това също е добре. Четири гола в пет мача не е зле, а като към тях се прибавят и двата автогола на противникови защитници заради него КПД-то му става доста добро. Дано продължи така и дано не му дават да бие дузпа.

Общо взето ЦСКА бавно започва да играе по начина на Белчев. За два мача чудеса не стават, но армейците определено са доста по-офанзивни и изглеждат много по-добре от преди.

Тото първенството завърши. ЦСКА се класира за Европа с перфектна победа. Очаквам с нетъпение да започне новото първенство.

автор:

Симеон Димитров