Антов вкара първия си гол и ЦСКА разби Берое

Антов вкара първия си гол  и ЦСКА разби Берое post thumbnail image

На края на сезона ЦСКА игра добре и постигна хубава победа. Вече се чуват мнения, че Берое не били достатъчно мотивирани, но все пак победата си е победа и не трябва да се омаловажава. Това, че старозагорци имали наказани, контузени и такива ми ти работи си е изцяло техен проблем. ЦСКА излязоха, играха добре и победиха абсолютно заслужено. Всичко останало са глупости и оправдания от страна на загубилите. В мача срещу проекта ЦСКА нямаше възможност да използва трима от четиримата си халфове заради наказания. Тогава такива глупави оправдания нямаше. Когато загубиш с пет гола разлика просто трябва да признаеш. че опонента ти е по-добър. Не да се опитваш да омаловажиш победата.

В последния мач е редно да се отбележи и първия гол на Антов за ЦСКА. След толкова добри… дори перфектни мача за армейците Антов заслужаваше и това. Изигра ситуацията перфектно и с класа. Вкара страхотен гол, за който трябва да бъде поздравен.

Другото за отбелязване е преродения след идването на Белчев Тиаго. Днес два гола и две асистенции. Перфектен. Това е Тиаго, когото познаваме. Соу продължава да бележи и това също е добре. Четири гола в пет мача не е зле, а като към тях се прибавят и двата автогола на противникови защитници заради него КПД-то му става доста добро. Дано продължи така и дано не му дават да бие дузпа.

Общо взето ЦСКА бавно започва да играе по начина на Белчев. За два мача чудеса не стават, но армейците определено са доста по-офанзивни и изглеждат много по-добре от преди.

Тото първенството завърши. ЦСКА се класира за Европа с перфектна победа. Очаквам с нетъпение да започне новото първенство.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Рестарт на футбола не се прави само със смяна на формата на първенствотоРестарт на футбола не се прави само със смяна на формата на първенството

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще проведе редовно заседание утре, 28 април. Една от точките, които предстои да се обсъждат е внесеното предложение на ПФЛ за “рестарт” на родната