Анализатор или създател на евтини интриги за ЦСКА

April 23, 2020

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георго Илиев, който напоследък се изявява като анализатор коментира за кой ли път ситуацията в българският футбол. Любопитното е, че напоследък доста коментира,  дава съвети и накрая все стига до това колко е зле ЦСКА, и колко са велики делиорманци. Бившия директор май е забравил и някой трябва да му напомни, че той беше директор на ЦСКА когато фалира. Майкъла май не помни как през 2012 г. вече като директор обясняваше как ЦСКА се управлява правилно. Как при червените всичко е спокойно. Как титаните и Коща са си взели поука от старите грешки и затова нещата вървят. Как той като изпълнителен директор и всички от ръководството на ЦСКА ще го върнат там където му е мястото… Всички знаем какво стана след това.

  Тези, които обичат червените очакваха един силен ЦСКА, който да стане шампион и да мачка в Европа, а Майкъла, гърнетата и тези около тях засилиха армейците към  „В“ група. Явно „там където му е мястото“ за бившия директор значи едно, а за тези, които обичат ЦСКА съвсем друго. Точно поради тази причина изказванията на новоизлюпения анализатор на тема ЦСКА са ми малко необективни и много смешни… С голям делиормаски привкус.

 В този ред на мисли мога да му предложа да се ограничи с коментари само за „проекта“. От днешните му писания се убедих, че доста му се радва. „Проекта“ бил Порше, а ЦСКА Лада… Как му хрумват тези сравнения на анализатора нямам идея.

  Толкова подмазване на делиорманци вече започва да става смешно. Според Майкъла ЦСКА може да играе с юноши, но „проекта“ не може,  „защото гони високи цели в България и Европа“…. Господин анализатор, чуваш ли се въобще какво говориш?

автор:

Симеон Димитров