Акрапович се чуди кой да играе зад нападателите

Акрапович се чуди кой да играе зад нападателите post thumbnail image

Според спортните медии Акрапович има дилема с това кой да играе зад нападателите. Тиаго или Санкаре ?

Ясно е, че не съм някакъв капацитет в анализите като Майкъла, Мигача или някой от многото, които редят състави, правят анализи и т.н., но ще дам моята версия за титулярен състав на ЦСКА срещу Рома. Далеч съм от мисълта “това задължително трябва да бъдат 11-те”… Просто моята гледна точка по въпроса… Това са моите 11.

В момента ЦСКА разполага с много качествени и почти равностойни футболисти на всеки пост… Хайде без централните защитници. Там реално в момента има трима и това е. Гълъбов може да е вариант, но не и на този етап.

Ако дилемата пред Акрапович е свързана единствено със Санкаре и Тиаго според мен няма дилема. Санкаре не е лош футболист. С богата визитка и много опит, но според мен човекът е Тиаго. Португалецът всеки път е на ниво и често прави разликата между ЦСКА и другия отбор… Дали с гол изневиделица или перфектен пас за някой друг да вкара… Тиаго го може и го показва всеки път.

Показа го срещу БАТЕ, срещу Базел. Показва го в първенството. Нямам точна статистика, но според мен половината от вкараните голове от ЦСКА в тото лигата или са негови или след негови пасове.

Последният мач срещу Ботевъ Тиаго отново беше един от най-добрите на терена. Отчете се с две асистенции. На практика два от трите гола ги изработи той. Поради тази причина според мен трябва да е титуляр вместо Санкаре.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Делиорманци искат пари от държаватаДелиорманци искат пари от държавата

 Изпълнителният директор на проекта тези дни обяви, че делиорманци ще борят кризата с държавни пари.  Разградчани щели да кандидатстват по правителствената програма известна като 60/40. Право за това им давал

БФС избра стадион и час за ЦСКА-ХебърБФС избра стадион и час за ЦСКА-Хебър

Драмата приключи и БФС излезе с позиция за 1/16-финалите за Купата на България. Мачът Хебър-ЦСКА ще се играе на стадион “Българска Армия”.  Спортно-техническата комисия най-накрая взе решение и съобщи за