Акрапович отговори на “обективните”

March 4, 2021

Явно делиорманци много са се стреснали, за да прибегнат по всякакъв начин да всяват напрежение в ЦСКА. Първо беше уволнението на Акрапович, а сега и “скандалът” със съдията, който избра БФС за мачът на ЦСКА със смърфовете. “Сигурните източници” на сайтовете, които по един или друг начин са близки до един член на изпълкома на БФС неспирно бълват всякаква “информация” за армейците. Доколко тя е обективна е ясно на всички.

Днес Бруно Акрапович коментира писанията на медиите на шефа за негово уволнение. Треньорът на ЦСКА не скри възмущението си от “информацията” на “обективните” и обяви, че “журналистите” създават излишно напрежение при “червените.

Защо “обективните” така и не казаха нещо за треньора на вековниците?… Например! “Великият” Славиша откакто се върна при сините дали записа повече от две победи? Със сигурност в последните шест мача на сините “специалистът” успя да спечели една победа…Така и не си избра схема, с която сините да играят. Върти ги всичките и все не успява… С трима защитници, с четирима защитници, с един нападател… с двама… Все нищо. Май най-успешната за сините схема е с трима съдии… Последните два мача сработва добре… То всъщност и на делиорманци им се получава добре, но…

Последния хит на медиите на шефа е изборът на съдия за мача на ЦСКА с пловдивското Локо. От ЦСКА отговориха подобаващо, затова няма много да го коментирам, но фактът, че директорът Гонзо състави цяло изречение не е за подминаване.

Гонзо почти риторично попита “кому е нужно преди двубоя да се нажежава обстановката”? Господин директор, задавате отговор…

Всички помним Железов колко е “принципен” и как след като изгони футболист на разградчани след това си призна за “грешката”. С постъпка като тази “честният и принципен” рефер ясно показа по коя свирка играе. Затова освен създаване на някакво напрежение не виждам друг смисъл в цялата тази олелия около съдията, която се вдигна. Това директорът от Пловдив го знае много добре, но пък състави добро изречение, което не може да се подмине просто така.

“Обективни”, и Бруно ви го каза… Спрете да създавате напрежение и интриги в ЦСКА!

автор:

Симеон Димитров