Авиаторите май се страхуват от ЦСКА

May 22, 2020

Тези от служебния участник в тото лигата нещо напоследък май са се притиснили доста. Първо човекът с парите наред с всички нелепи глупости, които изговори напоследък заприказва за обединение между “честните” служебни участници в тото лигата и ЦСКА. Честно казано не мислех, че главата му може да роди такава глупост.

Глашатаите разпространиха “новината” светкавично и май се надяваха леко да отклонят вниманието от цирк Герена. Не им се получи. Числото обаче не спря, а тези, които трябва писаха и публикуваха всяка глупост на “честните”.

Авиаторите явно усещат накъде отиват нещата и какво ги чака, и не спират. След като стана ясно, че ЦСКА завежда дело срещу самозванците с число заради абривиатурата и емблемата, за която червените платиха 8 милиона, а те използват неправомерно нещо май се стреснаха и отново заговориха за обединение.

Вместо да се радва на поредния подарък от БФС и служебното влизане в тото лигата председателят Гьонов заговори за обединение. Синът на шефката на отбора от Делиормана също се включи в призивите да се спре разединението. Явно синчето още помни какво му се случи като се появи преди време на Армията с офертата за емблема на Агата.

Авиаторите май са се притиснили нещо? Знаят с каква цел бяха създадени и от кого. Преди време Гьонов беше казал, че са поели ангажимент и ще го изпълнят… Наясно са, че не им се получи и тото отборчето им ще последва съдбата на нещото Черноморец-Бургас-София-България.

Така стоят нещата. Всяко изкуствено създадено нещо рано или късно изчезва. Ангажиментите са до време…

автор:

Симеон Димитров