DMS: DINAMO

February 11, 2020

 Адвокатът на отбора от Подуяне нарече лешояди тези, които имат „наглостта“ да си поискат парите, които отбора им дължи. Същият  този адвокат каза, че срещу подуенци се водят поне 21 дела плюс многомилионните искове на предишния спонсор и фирмата построила кабриото.

 „Лошо, Седларов, лошо“, както се казва в едина  българска класика.

 Изпълнителният директор на сините  Павел Колев пък разкри, че в момента не вижда изход. Говори и някакви глупости за тирета, сливания и такива ми ти работи.Ясно е, че геренци си интерпретират историята им както си искат. Само да напомня, че всеки, който може да чете ще види и прочете, че всъщност отбора от Подуяне вече се е обединявал и отдавна си има „тире“… Така че по-правилно е да се каже „не още един път“…. Но както и да е.

 Господин директора също заяви, че в момента не вижда изход и ако не стане някакво чудо от лотарията няма как да влязат пари в оБора. Ами нека всички фенове като един да започнат да търкат билетчета. По този начин шанса за чудо е по-голям. Може някой да изтърка печалба за цял живот…

 Другата идея на директора е SMS дарение. Така наречения DMS номер си е направо  попадение. Вече ги виждам всички динамовци да пускат СМС преди да започнат да търкат поредния билет.

 А, една идея и от мен. Защо не започнат да събират капачки. Видя се, че от там падат левове. Ако си дадат малко жега ще съберат повече от продадени карти и билети…

 Другия вариант е добре познатият на динамовци. Чакат държавата да помогне. Проблема на този етап е, че май държавата си има нов любимец, но пък нищо не се знае. Може пак да изпрати рекламодатели и спонсори да се редят на опашка пред вратите на Герена. Или… Просто да събере любимците си във едно. Пък после динамовци отново ще  направят някаква интерпретация на историята си. Това го могат.

Пускайте СМС-и, търкайте билетчета  и дерзайте…

Автор:

Симеон Димитров