ЦСКА с трудно гостуване на “Тича”

August 29, 2021

Армейците днес гостуват във Варна в 6-ти кръг на тото лигата. “Тича” не е от любимите места за гостуване на ЦСКА, а мачът в четвъртък и многото контузени дават допълнителни поводи за оптимизъм на мморяците. От друга страна приповдигнатото настроение при армейците и Стойчо Младенов са добри доводи за червен успех. Физическите сили може да са малко, а контузените много, но все пак ЦСКА има своите доводи за добър край на една страхотна седмица.

В мачът срещу Пирин миналия кръг се видя, че има резерви, които нямат търпение да станат титуляри, а колкото и да са малко Стойчо има опции. Днес на “Тича” най-вероятно Томас Лам ще започне титуляр в центъра на отбраната. Християн Петров и Асен Дончев са добри опции, ако Стойчо реш да да де почивка на титулярите. Най-вероятно Чатакович също ще започне като титуляр.

Общо взето ЦСКА има затруднения, но в никакъв случай не е съвсем без опции. Черно море през тази кампания все още не познава вкусът на загубата, но вярвам, че Стойчо Младенов ще намери начин и ще промени това.

автор:

Симеон Димитров