ЦСКА с пълна промяна срещу Клуж ? Домус-медиите не спират с манипулациите

October 20, 2020

От два-три дни подопечните медии на агата не спират с глупостите по адрес на ЦСКА. Новия хит със страхотно заглавие е “След поредната издънка: Пълна промяна за ЦСКА”… Във въпросният материал се обяснява надълго и нашироко как ЦСКА ще излезе с коренно различен състав срещу Клуж от този срещу Берое.

Това не е нищо друго освен смешен опит да се манипулират феновете на ЦСКА. “Обективните” опитват по всякакъв начин… пък откъдето подаде.

Само за сведение срещу Берое ЦСКА излезе с осем промени. Някои от футболистите направиха дебют в тото лигата. Двамата от Уотфорд скоро може да започнат да са титуляри, но на този етап са резерви.

В мачът със старозагорци Белчев просто съхрани част от титулярите, които вече месец играят през три дни. Нормално е в четвъртък армейците да излязат с коренно различен състав. Това, обаче не означава “пълна промяна”. Просто досегашните титуляри, които получиха почивка ще започнат мача за сметка на алтернативата срещу Берое.

Логично е в четвъртък Санкаре, Тиаго и останалите да излязат титуляри. Това, обаче не означава “пълна промяна”.

За разлика от едни други, които винаги намират повод и причина да си отменят мачовете от тото лигата след тези от Лига Европа, ЦСКА вече месец играе неделя-четвъртък, а по всичко личи, че ще са в този ритъм поне още месец. Белчев трябва да търси някакви алтернативи и той опитва.

Опитите на повечето, които пишат за спорт да пускат някакви такива глупости са направо… Щяха да са жалки ако не бяха смешни.

При всички положения това не е пълна промяна, а просто ротация. На тези “спортни журналисти” би трябвало да им е ясно.

Направо се чудя колко ниско трябва да паднеш, за да започнеш да пишеш подобни глупости… Дори човек, който няма нищо общо с футбола ще хване логиката на ротацията в състава, но тези… Каквото доиде отгоре, за това пишат… Не само сега. Подобни гръмки изцепки са ежедневие за родните “обективни” писачи. Ако не бяха жалки щяха да са смешни.

Господа “обективни” , вижте добре “пълната промяна в ЦСКА след издънката срещу Берое”. В четвъртък ще излязат тези армейци, които бяха титуляри в последния месец.

Направо незнам колко ниско трябва паднеш, за да се наричаш спортен журналист и да пишеш подобни глупости.

Аз съм един не-спортен коментатор и знам, че в четвъртък ЦСКА няма да е тотално променен. Срещу Клуж ще играят титулярите, които почиваха в последния мач срещу Берое.

Вие “обективни”, сте жалки…

В четвътртк ЦСКА ще излезе и ще покаже какво може в Европа. Най-хубавото е, че фенове номер едно в света ще са зад отбора.

На някои хора може и да не им хареса какво ще видят, но това си е техен проблем.

автор:

Симеон Димитров