ЦСКА с пълна промяна срещу Клуж ? Домус-медиите не спират с манипулациите

ЦСКА с пълна промяна срещу Клуж ? Домус-медиите не спират с манипулациите post thumbnail image

От два-три дни подопечните медии на агата не спират с глупостите по адрес на ЦСКА. Новия хит със страхотно заглавие е “След поредната издънка: Пълна промяна за ЦСКА”… Във въпросният материал се обяснява надълго и нашироко как ЦСКА ще излезе с коренно различен състав срещу Клуж от този срещу Берое.

Това не е нищо друго освен смешен опит да се манипулират феновете на ЦСКА. “Обективните” опитват по всякакъв начин… пък откъдето подаде.

Само за сведение срещу Берое ЦСКА излезе с осем промени. Някои от футболистите направиха дебют в тото лигата. Двамата от Уотфорд скоро може да започнат да са титуляри, но на този етап са резерви.

В мачът със старозагорци Белчев просто съхрани част от титулярите, които вече месец играят през три дни. Нормално е в четвъртък армейците да излязат с коренно различен състав. Това, обаче не означава “пълна промяна”. Просто досегашните титуляри, които получиха почивка ще започнат мача за сметка на алтернативата срещу Берое.

Логично е в четвъртък Санкаре, Тиаго и останалите да излязат титуляри. Това, обаче не означава “пълна промяна”.

За разлика от едни други, които винаги намират повод и причина да си отменят мачовете от тото лигата след тези от Лига Европа, ЦСКА вече месец играе неделя-четвъртък, а по всичко личи, че ще са в този ритъм поне още месец. Белчев трябва да търси някакви алтернативи и той опитва.

Опитите на повечето, които пишат за спорт да пускат някакви такива глупости са направо… Щяха да са жалки ако не бяха смешни.

При всички положения това не е пълна промяна, а просто ротация. На тези “спортни журналисти” би трябвало да им е ясно.

Направо се чудя колко ниско трябва да паднеш, за да започнеш да пишеш подобни глупости… Дори човек, който няма нищо общо с футбола ще хване логиката на ротацията в състава, но тези… Каквото доиде отгоре, за това пишат… Не само сега. Подобни гръмки изцепки са ежедневие за родните “обективни” писачи. Ако не бяха жалки щяха да са смешни.

Господа “обективни” , вижте добре “пълната промяна в ЦСКА след издънката срещу Берое”. В четвъртък ще излязат тези армейци, които бяха титуляри в последния месец.

Направо незнам колко ниско трябва паднеш, за да се наричаш спортен журналист и да пишеш подобни глупости.

Аз съм един не-спортен коментатор и знам, че в четвъртък ЦСКА няма да е тотално променен. Срещу Клуж ще играят титулярите, които почиваха в последния мач срещу Берое.

Вие “обективни”, сте жалки…

В четвътртк ЦСКА ще излезе и ще покаже какво може в Европа. Най-хубавото е, че фенове номер едно в света ще са зад отбора.

На някои хора може и да не им хареса какво ще видят, но това си е техен проблем.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Никой не може да бъде като ЦСКАНикой не може да бъде като ЦСКА

 Напоследък покрай драмата на „отбора на народа“ много се говори за  чест, морал, достойнство. Това, разбира се е покрай евентуалния фалит на отбора от крайния квартал на София. Любопитното е,

Когато се опитваш да се харесаш на феновете понякога говориш глупостиКогато се опитваш да се харесаш на феновете понякога говориш глупости

В опит да се хареса на сините фенове новият защитник на отборът от Герена Ребин Слака днес се изказа малко неадекватно по клубната им телевизия. Явно бившият на Арда е

ЦСКА : Оставете реферите на мираЦСКА : Оставете реферите на мира

От ЦСКА публикуваха на официалния си сайт нова остра декларация по повод реферите и съдииството в родния футбол. Предоставяме я без редакторска намеса: Армейци, задкулисният натиск по назначаването на рефери за