ЦСКА с поредна победа в контролите

ЦСКА с поредна победа в контролите post thumbnail image

ЦСКА постигна победа и в четвъртата си контрола. Червените продължават да трупат победи и самочувствие под ръководството на Акрапович и да не допускат гол. Армейците победиха убедително Струмска Слава на базата на Панчарево. ЦСКА не срещна затруднение и спечели с 4-0. Гловете можеше и да са повече, но и четири са добре. До този момент балансът на червените в контролите е 3 победи и един равен, а головата разлика е 11-0.

Ясно е, че Струмска Слава е далеч от класата на ЦСКА, но според мен идеята на Акрапович за тази контрола е била да види как ще се справят червените срещу отбор, който предимно се брани с по-голямата част от футболистите си… Ами справят се… Другото, което се видя, е че явно Бруно Акрапович на този етап се е фокусирал върху мача със Славия и май вече е наясно титулярния състав. На всички е ясно, че е важно ЦСКА да стартира с победа.

След края на срещата Акрапович заяви, че е доволен от проверката и от представянето на всички футболисти в нея, като няма забележки към никого.

Май по-интересното за много от присъстващите се случи след края на проверката. Али Соу и шефивете на ЦСКА си говориха почти половин час. За какво само те си знаят… Едно е ясно. От утре спекулациите ще стартират с пълна сила.

Утре играчите ще имат почивен ден, а в сряда продължават с тренировките.

Следващата контрола на ЦСКА е в петък 29.1. от 13.30 часа с Пирин в Благоевград.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

В крайна сметка слаби ли бяха сините срещу Спортист Своге или не?В крайна сметка слаби ли бяха сините срещу Спортист Своге или не?

Сините от Подуяне днес изиграха последната си контрола преди старта на тото лигата. След края на мача заваляха добрите анализи на познатите сини лица, които твърдяха, че отборът от Подуяне