ЦСКА с поредна победа в контролите

January 25, 2021

ЦСКА постигна победа и в четвъртата си контрола. Червените продължават да трупат победи и самочувствие под ръководството на Акрапович и да не допускат гол. Армейците победиха убедително Струмска Слава на базата на Панчарево. ЦСКА не срещна затруднение и спечели с 4-0. Гловете можеше и да са повече, но и четири са добре. До този момент балансът на червените в контролите е 3 победи и един равен, а головата разлика е 11-0.

Ясно е, че Струмска Слава е далеч от класата на ЦСКА, но според мен идеята на Акрапович за тази контрола е била да види как ще се справят червените срещу отбор, който предимно се брани с по-голямата част от футболистите си… Ами справят се… Другото, което се видя, е че явно Бруно Акрапович на този етап се е фокусирал върху мача със Славия и май вече е наясно титулярния състав. На всички е ясно, че е важно ЦСКА да стартира с победа.

След края на срещата Акрапович заяви, че е доволен от проверката и от представянето на всички футболисти в нея, като няма забележки към никого.

Май по-интересното за много от присъстващите се случи след края на проверката. Али Соу и шефивете на ЦСКА си говориха почти половин час. За какво само те си знаят… Едно е ясно. От утре спекулациите ще стартират с пълна сила.

Утре играчите ще имат почивен ден, а в сряда продължават с тренировките.

Следващата контрола на ЦСКА е в петък 29.1. от 13.30 часа с Пирин в Благоевград.