ЦСКА, Рома, едни, които ги подпират съдиите и едни непознати

August 27, 2021

ЦСКА научи срещу кои отбори ще играе в Лигата на конференцийте. Може би фаворитът на групата е Рома на Мауриньо. Римските вълци ще имат едно наум, след като моналата година не успяха да победят армейците от София, но все пак си мисля, че червените имат своите шансове срещу тях… Рома са тези, които трябва да се притесняват от срещата си с ЦСКА.

Другите в групата са тези, които съдиите ги подпират. 2019 година бяха слаб отбор и единствено меко казано престъпното съдииство ги изпратиха напред в надпреварата. Не вярвам да са станали някакъв топ отбор за две години. Аз ллично много исках Зоря Луганск да се паднат в една група с ЦСКА и съм доволен, че се случи. Време е за раазплата.

Норвежците не ги знам. Казват, че били корави… Незнам. Ще ги видим. В крайна сметка ЦСКА не е губил от отбор, на който е трудно да му се каже името.

Жребий като жребий. Не е кой знае какво. Според мен ЦСКА има всички шансове да излезе от групата. Две трети познати съперници. На запорожките армейците имат да си връщат и вярвам, че ще го направят така, че украинците да го запомнят…А норвежците? Ще ги видим.

Групата на ЦСКА: Рома, Зоря Луганск, Бодьо-Глимт.

Успех армейци!

автор:

Симеон Димитров