ЦСКА продължава да бележи много голове и да пуска малко

January 26, 2021

Вчера ЦСКА изигра четвъртата си контрола през зимната пауза. В нея добрата серия на армейците под ръководството на Акрапович продължава.

ЦСКА започва да изгражда стил на игра, който се вижда все по отчетливо. Вече прави впечатление пресата, която ЦСКА прави на противниците си и желанието като загубят топката да си я върнат колкото се може по-бързо.

Другото, което е важно да се отбележи е силната игра в защита и резултатното нападение. Откакто Бруно Акрапович е начело на червените да вкараш гол на ЦСКА е истински подвиг, а в същото време армейците бележат много, Под ръководството на Акрапович червените са получили само три гола, два от които в евротурнирите, а са вкарали 27. Любопитното е, за да отбележат армейците не разчитат само на един или двама футболисти. Реално футболистите, които бележат са почти един отбор.

Тиаго и Соу в момента са с огромно влияние върху играта на ЦСКА. Към тях като прибавим Кери, който също подава добре и може да бележи, и влизащия в час Санкаре атаката на ЦСКА става плашеща за съперниците им. Хубавото за армейците е, че освен тях реално почти всеки един от червените може да бъде голмайстор или да даде последния пас.

автор:

СИмеон Димитров