ЦСКА продължава да бележи много голове и да пуска малко

ЦСКА продължава да бележи много голове и да пуска малко post thumbnail image

Вчера ЦСКА изигра четвъртата си контрола през зимната пауза. В нея добрата серия на армейците под ръководството на Акрапович продължава.

ЦСКА започва да изгражда стил на игра, който се вижда все по отчетливо. Вече прави впечатление пресата, която ЦСКА прави на противниците си и желанието като загубят топката да си я върнат колкото се може по-бързо.

Другото, което е важно да се отбележи е силната игра в защита и резултатното нападение. Откакто Бруно Акрапович е начело на червените да вкараш гол на ЦСКА е истински подвиг, а в същото време армейците бележат много, Под ръководството на Акрапович червените са получили само три гола, два от които в евротурнирите, а са вкарали 27. Любопитното е, за да отбележат армейците не разчитат само на един или двама футболисти. Реално футболистите, които бележат са почти един отбор.

Тиаго и Соу в момента са с огромно влияние върху играта на ЦСКА. Към тях като прибавим Кери, който също подава добре и може да бележи, и влизащия в час Санкаре атаката на ЦСКА става плашеща за съперниците им. Хубавото за армейците е, че освен тях реално почти всеки един от червените може да бъде голмайстор или да даде последния пас.

автор:

СИмеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

От ЦСКА трябва да накажат Санкаре със сериозна глобаОт ЦСКА трябва да накажат Санкаре със сериозна глоба

Всички в ЦСКА трябва да вземат мерки срещу действията на Санкаре при смяната му срещу Клуж. Санкаре бе заменен срещу Клуж и това явно не му хареса. Подмина треньора Стамен Белчев

Тези от БФС май се опитват да се правят на умниТези от БФС май се опитват да се правят на умни

За толкова години управление на родния футбол тези от футболната централа не направиха нищо добро за него. Дори напротив. Тоталната некомпетентност и клубна пристрастност на ръководството на БФС, което не