ЦСКА представя отбора на 31-ви юли

July 28, 2020

В петък 31-ви ЦСКА ще изиграе контрола с Монтана. Преди началото на двубоя на Армията ще бъде представен и отбора на ЦСКА, който ще тръгне към 32-рата титла. За съжаление червените фенове няма да могат да видят и да аплодират на живо армейците, но леко успокоение е, че всички ще могат да видят контролата и представянето в Youtube и на cska.bg. По план преди старта на първенството червените трябваше да изиграят две контроли, в които Белчев да избистри тактика и състав, но се получи така, че ще бъде контрола и половина… Вярвам, че и това е достатъчно Стамен Белчев да избистри състава в главата си.

Седмица по-късно ЦСКА открива новата тото лига с мач срещу числото. За огромно съжаление на ЦСКА и голямо удоволствие на авиаторите срещата също ще бъде без публика. Не се знае дали и Бочето ще бъде допуснат на стадиона… Както и да е. Има още десетина дни. Предстои да видим.

Сега на дневен ред е контролата в петък и представянето на отбора. Няма да можем да подкрепим армейците на стадиона, но да им пожелаем успех.

автор:

Симеон Димитров