ЦСКА победи сините от Подуяне с класа

December 19, 2020

Едва ли преди вчерашното дерби е имало много хора, които да мислят, че отборът от Подуяне ще вземе нещо от него. Дори напротив. Повечето футболни фенове очакваха разгром за ЦСКА. Е, разгром като резултат вчера нямаше, но това не означава, че армейците не надиграха и не разгромиха отборът, който злоупотребява с името на Апостола.

ЦСКА смаза сините с игра, с футбол, с класа. Армейците бяха пъти по-силни, а отборът от Герена имаше късмет, че резултатът от дербито е само 1-0. Червените владееха топката, диктуваха събитията на терена, създаваха положения като на шега и по същия начин ги пропускаха. С две думи ЦСКА размаза сините с игра и им показа, че са много далече от истината.

Отборът от Подуяне не предложи нищо футболно. Дори и през второто полувреме като беше с човек повече сините отправиха точно един точен удар към вратата на Бусато без да го затрудни и той беше почти минута преди края на мача. Не съм специалист, но когато единственото подобие на удар, което не носи никаква опасност за противниковата врата дойде в добавеното време няма как да претендираш за нещо повече от загуба. Така знам аз, но пък собственикът на геренци е на друго мнение. Според него съдията ги е ощетил и едва ли не заради него не са постигнали нещо повече… Е, мнението е като задните части… Всеки си ги има…А тези на собственика на сините и всеки ги е виждал.

Това с “едно на мъка” дори и тези от Подуяне знаят, че е пълна глупост. На дербито вчера се видя, че сините и три дни да играят срещу ЦСКА пак няма да създадат положение пред Бусато… Камо ли да вкарат гол. Затова най-добре е сините да се съсредоточат върху това да искат пари, спонсор или “справедливост” от държавата и да спрат да коментират ЦСКА и дербито. Всички знаем, че това, което говорят е нещо като дронът, който прелетя над “Васил Левски”… Абсолютна синя простотия.

автор:

Симеон Димитров