ЦСКА очаквано победи Етър

March 14, 2021

Армейците победиха Етър с 1:0. На “Армията” ЦСКА не остави никакви съмнения кой отбор е по-добрият и заслужено победи.

По стара армейска традиция червените опитаха да си направят мача труден. Армейците доминираха, но куп пропуски и изпусната дузпа подържаха интригата до 61-вата минута. Тогава ЦСКА вкара и от този момент до края нямаше съмнение кой ще бъде победителят в мача… Не че преди това е имало, но при резултат 0:0 може да се случи всичко.

Разликата между ЦСКА и Етър днес беше толкова голяма, че изненада нямаше как да се получи. Самият резултат по един или друг начин предразполагаше към някакви очаквания. Един гол преднина може да се навакса дори и от случаен гол, но тази вечер се видя, че търновци нямат сила дори и за това.

ЦСКА постигна очаквана победа с неочакван резултат. Реално червените трябваше да победят търновци с поне четири гола разлика, но многото пропуски направиха победата минимална. Армейците създадоха достатъчно положения, но успяха да пропуснат 90% от тях.

Това с добрата игра на вратаря на Етър ми е малко “коментаторски клишета”… Когато футболист пропусне дузпа или излезе сам срещу вратаря и пропусне според мен не е заради добрата игра на вратаря.

Хубавото е, че днес ЦСКА игра добре, създаде много положения срещу един много затворен отбор и победи заслужено. След двата мача с изключително малко създадени положения и нула вкарани гола е добре.

автор:

Симеон Димитров