ЦСКА напред с победа

ЦСКА напред с победа post thumbnail image

 Тази седмица се подновява родната тото лига. Време е за дерби. ЦСКА срещу Динамо.

Интересното е, че въпреки драмите на Герена всички „обективни медии“ обясняват как отбора от „Сухата река“ бил по-добре спортно-технически… Стига бе!  Честно казано не виждам поне на едно място по терена да са по-добри, но това е мое мнение. Изводите за по-добрия отбор от Подуяне били направени на база представянето в контролите. За сведение резултатите на ЦСКА в контролите всеки път са близки до тези. Тази година нито загуби, нито спечели повече, нито се представи по-зле като резултати от други години. Така че честно казано не виждам повод за притеснения. Тези в синьо трябва да се притесняват. Драмите са при тях и с такива писания опитват да създадат някакво напрежение и в ЦСКА.  Имало контузени при армейците… Стига бе! Дори и Турицов да не може да играе има кой да го замести.

 С две думи. Предишния мач ЦСКА пропусна да победи един много слаб отбор от Герена. Този  път на динамовци няма да им се раазмине. Според мен червените ще победят  без проблем. След мача в събота ЦСКА ще бъде на точка зад Динамо.  Даже тези, които обичат да залагат спокойно могат да сложат хендикап за армейците.

 Въпросът е колко червени фенове ще видят победата на стадиона? 

 

Автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”

До края на тази седмица армейците ще пуснат в продажба билетите за Лига Европа. Те ще са на цена от 18 до 36 лева. Преди да се случи това, обаче

Какво точно беше това на националния стадион? Генерална репетиция, експериментален мач или тото ?Какво точно беше това на националния стадион? Генерална репетиция, експериментален мач или тото ?

 Днес България загуби с 1-0 от Беларус в контрола играна на националния стадион. Това, че националите загубиха напоследък не е новина. Напоследък родния национален отбор пада доста често и новината