ЦСКА е на финал за купата

ЦСКА е на финал за купата post thumbnail image

ЦСКА се класира за финала за купата на България! Армейците изиграха силен мач и в нито едеин момент от мача не оставиха съмнение в това кой ще бъде крайния победител.

Последните мачове червените също играеха добре, но поради глупави грешки в защита и заради липса на малко късмет не постигаха резултатите, които желаеха. Общо взето след така наречения рестарт ЦСКА играе агресивно и разнообразно в атака. На добра и даже често пъти непривична скорост за българските стандарти. Физически са подготвени добре и факта, че във всеки мач вкарват гол в последните минути го доказва. Като цяло армейците правеха добри мачове,но грешки в защитата даваха точки на съперниците им.

В полуфиналния мач с Ботев грешките в защита ги нямаше… Или бяха сведени до минимум. Антов беше безгрешен. Явно там му е мястото. С него защитата на ЦСКА е различна. Заради него централната двойка защитници изглеждаха добре. Явно с Антов и аз мога да съм централен защитник, защото ще покрие всичките ми грешки.

ЦСКА пресираше пловдивчани през почти цялото време, а това в не малко моменти от мача водеше до игра само в половината на Ботевъ. Атаките на армейците бяха бързи, разнообразни и често пъти въпрос с повишена трудност за жълтите. Бързите пасове между халфовете и нападателите в червени екипи караха ботевистите да изпадат в безтегловност. Червените търсеха победата, желаеха я и най-важното знаеха как да я постигнат.

Този път Крушчич не направи идиотската грешка на Л.Пенев от миналата година, на която се надяваха пловдивчани. Червените изиграха мача много умно и с играта си отказаха канарчетата от мераците им за финал. Както са казали старите хора късмета е до време, а класата вечна.

След страхотен мач и добър резултат ЦСКА е на финал за купата. Там те ще срещнат другия пловдивски отбор. Преди седмица армейците показаха кой е по-добрия отбор. Да се надяваме, че на финала следващата сряда ЦСКА ще играе добре както сега и ще сложи във витрината си още една купа.

аввтор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Българският футбол го очакват още четири години от същотоБългарският футбол го очакват още четири години от същото

Снощи  журналистът Явор Пиргов публикува нещо много интересно в профилът си във фейсбук: „Ето каква е картинката от последните минути в столицата, където утре ще се проведе конгреса на БФС,

Всичко започна оптимистично и завърши катастрофално за отбора от ДелиорманаВсичко започна оптимистично и завърши катастрофално за отбора от Делиормана

Проекта от Разград започна оптимистично като поведе срещу ЛАСК, но бързо разбра къде точно се намира. Австрииците набързо им вкараха три и всичко за проекта приключи. Радостта на разградчани беше