ЦСКА е на финал за купата

June 25, 2020

ЦСКА се класира за финала за купата на България! Армейците изиграха силен мач и в нито едеин момент от мача не оставиха съмнение в това кой ще бъде крайния победител.

Последните мачове червените също играеха добре, но поради глупави грешки в защита и заради липса на малко късмет не постигаха резултатите, които желаеха. Общо взето след така наречения рестарт ЦСКА играе агресивно и разнообразно в атака. На добра и даже често пъти непривична скорост за българските стандарти. Физически са подготвени добре и факта, че във всеки мач вкарват гол в последните минути го доказва. Като цяло армейците правеха добри мачове,но грешки в защитата даваха точки на съперниците им.

В полуфиналния мач с Ботев грешките в защита ги нямаше… Или бяха сведени до минимум. Антов беше безгрешен. Явно там му е мястото. С него защитата на ЦСКА е различна. Заради него централната двойка защитници изглеждаха добре. Явно с Антов и аз мога да съм централен защитник, защото ще покрие всичките ми грешки.

ЦСКА пресираше пловдивчани през почти цялото време, а това в не малко моменти от мача водеше до игра само в половината на Ботевъ. Атаките на армейците бяха бързи, разнообразни и често пъти въпрос с повишена трудност за жълтите. Бързите пасове между халфовете и нападателите в червени екипи караха ботевистите да изпадат в безтегловност. Червените търсеха победата, желаеха я и най-важното знаеха как да я постигнат.

Този път Крушчич не направи идиотската грешка на Л.Пенев от миналата година, на която се надяваха пловдивчани. Червените изиграха мача много умно и с играта си отказаха канарчетата от мераците им за финал. Както са казали старите хора късмета е до време, а класата вечна.

След страхотен мач и добър резултат ЦСКА е на финал за купата. Там те ще срещнат другия пловдивски отбор. Преди седмица армейците показаха кой е по-добрия отбор. Да се надяваме, че на финала следващата сряда ЦСКА ще играе добре както сега и ще сложи във витрината си още една купа.

аввтор:

Симеон Димитров