ЦСКА – Ботев Пловдив

February 20, 2020

 Два дни преди мача с Ботев Пловдив ще предложа моята гледна точка за единадесетте на ЦСКА.

Густаво Бусато е безспорния номер едно.Откакто пази показва изключителна стабилност и най-важното не пуска голове. Това вдъхва увереност и в защитниците пред  него.

 Защитата по всичко личи,че ще е променена. Според последните информации Пламен Гълъбов е въстановен от контузията, която го измъчваше. И най-вероятно ще започне титуляр. Мазику няма какво да го коментирам. Много добър.

 В халфовата линия бих заложил на Бикел и Малинов. Не, че Пинто не става. Просто според мен Бикел се представя по-добре и е по-постоянен. Тиаго определено ще липсва  и този мач. Мисля си, че като се оправи Крушчич ще трябва измисли как да играят двамата с Белтраме. По крилата бих заложил от едната страна Енрике и Джеси, а от другата Давидов. Енрике още не може да изкара цял мач, а Джеси поради някаква причина се скрива по някое време. Затова да се менкат…

Ето ги и моите 11:

Густаво Бусато, Иван Турицов, Пламен Гълъбов, Валентин Антов, Брадли Мазику, Жанио Бикел, Кристиян Малинов, Стефано Белтраме, Едвин Джеси ( РафаелЕнрике), Денис Давидов,  Али Соу.

 Отабор може да го вземат да гони топките. На тази позиция ще е най-полезен.

Автор:

Симеон Димитров