Утре ЦСКА излиза да се докаже за пореден път в Европа

October 21, 2020

ЦСКА изненада почти цяла Европа в последните плейофи за Лига Европа. Единствените, които не бяха изненадани бяха армейците и феновете им. Във финалния мач ЦСКА изхвърли соченият от всички за фаворит Базел. Червените сътвориха малко чудо и разплакаха швейцарците, но изпитанията в групата тепърва започват.

Настъпи моментът за пореден път ЦСКА да се покаже и докаже на любимата си сцена. Армейците неведнъж са показвали, че в Европа се чувтват добре и имат друго лице… Лице на шампион… На безпощаден екзекутор…

Утре червените стартират в груповата фаза на лигата срещу румънския шампион. Мачът с румънците в никакъв случай няма да е лесен, но от своя страна ЦСКА е там, където се чувства най-добре.

Сигурен съм, че Белчев и футболистите на ЦСКА знаят какво и как да направят за да са усмихнати червените след мача. Армейците не веднъж са “поставяли на колене” далеч по-големи отбори от румънците.

Клуж били шампиона на Румъния… Ние пък сме ЦСКА!

Утре на “Васил Левски” червените ще покажат кои са. С армейска воля и малко късмет ЦСКА ще покаже на румънците кой-кой е.

Ние сме ЦСКА, а вие сте…?

Успех, Армейци!

автор:

Симеон Димитров