“Този ЦСКА не ни харесва, а публиката е ужасна”

May 4, 2023

ЦСКА победи Хебър, а сектора за гости отново беше пълен. Днес в Пазарджик имаше повече публика отколкото на последните три домакинства на “хегемона” взети заедно… Това вече не прилича на нищо.

От неделя насам всеки ден всички “обективни” анализатори бяха впрегнати да обясняват колко зле играе ЦСКА и колко лоша е публиката с червени шалчета. Общо взето всеки, който имаше желание да каже лоша дума за играчите на армейците и публиката им беше добре дошъл и щедро му се даваше трибуна в “обективните” спортни медии. От това определено се възползваха доста анализатори, някои “легенди” на червените и едни други, които до този момент бяха останали леко в страни, но пък имаха желание да се покажат на шефа с надеждата и те да попаднат във ведомостта. Отделно от това ръководството на проекта от Разград пусна някакво безсмислено съчинение, в което обясняваше нещо за Европа и феърплей… Лудогорец, феърплей и Европа на едно място е абсолютен нонсенс, но това е друга тема. Състоянието, в което европейския проект остави съблекалнята за гости на “Армията” също… Но пък може в Европа да се прави така… Както и да е!

Тези дни не остана коментатор,анализатор, влогър или “обективен” който да не обясни как това не е ЦСКА и той не го харесва. Не харесва треньора. Не харесва публиката. Във всичко това дори се включи и шефът Кашай, който ни в клин, ни в ръкав заяви, че в неделя на “Армията” обстановката не била футболна и въобще не му харесала. Какво според шефът на реферите е футболна обстановка нямам представа, но по-добре да спре да коментира отборите, а да вземе да обясни защо тези, които командва свирят по този начин. Ясно е, че трябва да угоди на шефа и да каже някоя лоша дума за “лошото ЦСКА” ама…

Опитите да се вкара някакво напрежение не успяха и армейците за ужас вкараха 4 на Хебър. Поне да бяха един, два. Отново можеше да се намерят поводи за критика ама сега… А и този съдия! Къде спа цял мач? Толкова ли не можа да накъса повече играта, да покаже повече картони и да изнерви мача? А, този картон на Бусато? Това направо е върхът на простотията. Как можа да не се сети, че си го проси нарочно за да пропусне мачът срещу Ботев Враца и да е чист за плейофите. Направо недопустима грешка… Слаб съдия!

Този ЦСКА не го харесваме! А за публиката направо не ми се коментира… Как можаха отново да са толкова много…

Сега ще трябва да се мисли някакъв нов скандал… Може нещо за Назон…

автор:

Симеон Димитров