Това е ЦСКА

October 3, 2020

Вчера на летище София имаше повече фенове, отколкото на някои мачове в родната тото лига.

Това е ЦСКА… Голям отбор и милиони фенове зад него. Това реално е нещото, което много отбори нямат и никога няма да имат. Това е нещото, което колкото и да искат от “националната кауза”, колкото и кремвирша да раздадат няма да им се случи никога… Проекта никога няма да види фенове, които истински обичат отбора си.

На летище София червените ги посрещнаха както подобава след супер мачът им в Европа, а тези от Разград си се прибраха почти инкогнито. Е, имаше няколко писачи от домус медиите които “съвдаваха атмосфера”, но нищо повече… Какво да се прави съдба… Разликата между проект и отбор е голяма.

Тези от БФС за пореден път опитват в Търново да няма много армейци, но според мен промяната на часът на мача няма да повлияе на посещението… Поне това от червена страна.

Еуфорията от Базел още не спира, но утре Армейците се завръщат в родната действителност. Поредният кръг от тото лигата е на дневен ред.

“Проектантите” са в ужас и очаквам утре да има голям цирк. Точният човек ще свири “както трябва”. Проектантът и лакейте му ще продължат да правят каквото трбва, за да не се окаже така, че “ЦСКА да стане шампион”.

Каквото и да правят “проектантите” никога няма да имат обичан отбор и милиои фенове зад гърба си. Точно заради това не се съмнявам, че утре в Търново феновете на гостите ще са повече от домакинските.

Ние сме от ЦСКА и утре ще сме в Търново… Така, както сме на всеки мач… Така, както вчера бяхме на летище София…

автор:

Симеон Димитров