“Тайнствен” ЕТ дава на сините едни левове

August 17, 2020

Изведнъж отбора от Подуяне получи някакви пари, с които да даде по някой лев на “легендите” си. Това, че някой дава на отбора от крайния квартал на София не е новина. В случая любопитното е, че никой в синьо не иска да каже кой е щедрия дарител.

До скоро ни баламосваха, че феновете били събирали шестцифрени суми на месец. Ага медиите не спираха да величаят тези от сектор “Б”. После се оказа, че въпросните “фенове” са един депутат от ДПС, един собственик на отбор от Пловдив и още няколко баламурника търсещи реклама. Основните парични постъпления обаче идваха от едно място…

Тогава тези на Герена си го казваха, а сега изведнъж даващия се оказа строго секретна тайна. Днес в една от ефирните телевизии един член на надзорния съвет на сините каза, че близък до отбора подвизаващ се на бившото пасбище в Подуяне бил дал някой лев. С парите на въпросния “таен” човек някои от футболистите ще разберат за първи път какво е чувството да получиш заплата.

Според въпросният член на сините един ЕТ е помогнал. Положението при подуянци било по-добро, а клубът е успял да продаде много абонаментни карти и фен-артикули. Браво на тайнствения ЕТ. Днес сините футболисти са излезли радостни на тренировка,а следващия мач очаквам да са с “ЕТ…..” на гърдите си.

автор:

Симеон Димитров