Съдийската комисия и цялото БФС вън по най-бързия начин

October 5, 2020

Футболният ни съюз обяви на сайта си, че съдийската комисия щяла да се събира на извънредно заседание. Поводът бил представянето на съдиите в осмия кръг на Първа лига и деветия на Втора професионална лига.

Стига глупости! Единственото нещо, заради което трябва да се събере тази комисия е да се разпусне. Ясно се вижда, че тези хора не стават. Няма кръг, в който да няма съдииски “изцепки”. А след всяка “случайна грешка” на съдията, която отново случайно всеки път е в полза на “хегемона” и ощетява отбора или отборите дръзнали да оспорят първото му място тези от съдийската комисия обясняват неща, на които и те самите не вярват.

Съдиите са хора и се случва да сгрешат. Виждали сме го навсякъде по света. Това, което не сме виждали в други страни е собственик на отбор да е член на изпълкома на футболната централа и по някаква “случайност” съдиите винаги да бъркат така, че облагодетелствания да е въпросният отбор… Или както обичат да го наричат проект…

То всъщност това си е проект… Всички знаем каква е целта на всеки проект. И въпреки “правдоподобните” обяснения на всички от БФС вече и малките деца знаят каква е целта на проекта. Родния футбол е косвена жертва на цялата тази история.

Заради всичко, което сътвориха тези от БФС просто трябва да насрочат дата за конгрес възможно най-скоро и да се махат от управлението на българския футбол заедно със всички комисии, комисиики и тем подобни.

И след като всички от футболната централа ни освобят от присъствието си да им се потърси отговорност… Заради това, че ни откраднаха футбола.

автор:

Симеон Димитров