СТАДИОН “БЪЛГАРСКА АРМИЯ” КОГА?

August 28, 2019

Седя си и чета.Чета си и седя… И какво прочитам? Ами ЦСКА може да си построи стадион, ама не иска. Дали? И тук идва въпроса ми. Стадион “Българска Армия” кога?

Стана ясно, че и на Ботев от Пловдив ще им се дават държавни пари за стадион.Или по-точно Ботевъ, защото пловдивчани не пожелаха да платят и лев от двадесетте милиона, който дължат. И какво стана? Ами лесно е. Станаха Ботевъ и никой не ги пита защо не плащат. Защо не играят с емблемата си?… Ами нормално.Тези въпроси са само към отборът от Борисовата градина – врагът на народа. Или по-точно врагът на подуенци и един тип,който обича гела. Но да се върнем към въпроса.”Българска армия” кога?

След парите за стадионче в Разград.Парите за стадиони във Варна,Русе,Пловдив (два),Стара Загора… Държавни пари давани за стадиони и трибуни къде ли не не спират.Слънцето на България раздава и не се спира.Дори, пари за стадион в Кърджали дава за да го харесвт неговите хора,а ЦСКА не може да си направи стадион със собствени средства.И защо?

Едни хора пуснаха безброй жалби против стадиона, и едни други взеха да се правят на най-спазващите закона …. И стадион…Жеста на премиера на снимката отговаря на въпроса.

Знам, че от известно време ЦСКА е мръсна дума в България, но и знам, че това е най-титулования отбор на България. И колкото и да не им се харесва на много хора това е факт.

И пак да попитам. Стадион, кога?

Единственото, което искат феновете и собствениците на ЦСКА е нов и модерен стадион. Единственото, което искате вие, господа почитатели на отбора на всички власти е това да не се случи.Омразата е водещото ви чувство. При вас по-важно (и май единствено) е да мразите другите. Любовта на феновете на ЦСКА към любимия отбор, обаче е по-голяма от вашата омраза.

ЦСКА, драги ми господа ще има нов стадион преди вие да имате козирка. Ако искате заложете за това при новия си финансов благодетел.Въпреки всички и всичко. Може временно да забавяте нещата, но няма да ги спрете.

автор:

Симеон Димитров