Според Колев сините били скъсали с практиката да им пращат спонсори

January 5, 2021

Вече официално директорът Колев напусна поста на изпълнителен директор на “сините”. Това реално не е изненада. Всички знаят, че преди време господин директорът отиде на Герена заради левовете на един човек. После човекът си тръгна, а Колев няма какво да прави в Подуяне без пари.

На излизане от Герена вече бившият директор говори някакви неща за чест, достоинство, морал и някакви такива ми ти работи… Каза и друго. Според него при неговото ръководство и особенно през последната година “отборът на народа” бил показал, че скъсал с досегашната практика да иска да му се даде и започнал сам да си намира пари и спонсори… Не както до преди това… Феновете също показали, че могат да съберат достатъчно… Ако на тези един-двама “дарители”, които дадоха доста сериозни суми им казва фенове… Е, щом го вярва. Да продължава да го повтаря пък може и някой друг също да повярва… На мен лично ми е малко съмнително.

Как така една фирма, на която дължиш куп пари, която е видяла, че не обичаш да плащаш, и която преди известно време искаше да те обяви в несъстоятелност изведнъж решава да ти стане спонсор? И другото. За какво и е на една фирма, която в милата ни родина се занимава предимно с обществени поръчки да се рекламира? Не че нещо, ама е малко странно. Някой ще каже, че времената се менят и нещата се променят. Преди е било едно, сега е друго…

Без да съм някакъв страхотен гатател предполагам, че спонсорът има някакви други мотиви да дойде на Герена, и че преди изборите ще сключи някоя добра сделка… Кой знае? Може и да не съм прав, но… Времето ще покаже.

Според мен тези, които вярват на бившият директор са малко, но пък май той си вярва…Те и македонците вярват, че са основали света и цар Самуил е техен цар ама…Ако друг освен сините не се върже ще му кажат “оранжев” и ще продължат да си лансират измислиците… Както досега.

Отборът от Подуяне е такъв, какъвто е и няма да се промени никога. Ще продължи да злоупотребява с името на Апостола и да очаква от всички да им дават. Те само така могат.

автор:

Симеон Димитров