Списъкът с напускащите сини се увеличава

July 27, 2020

Опашката пред канцеларията на клуба със сини футболисти, които желаят да напуснат отбора започна да става като опашката от “помолени” спонсори до преди няколкко месеца.

Преди около десетина дни двамата акционери трябваше да се срещнат с футболистите и да им обяснят какво се случва със столетниците. Тогава сините шефове вързаха тенекия на всички, които ги чакаха. Няколко дни след това ревльото все пак се срещна с футболистите и им предложи да играят при столетниците, но не за пари,а за слава… Тогава Тити заяви пред сините футболисти, че всеки, които се съгласи да играе без пари ще се превърне в легенда на клуба.

Явно словото на акционер номер две придружено с много сълзи не е трогнало много футболистите, защото голяма част от тях бързо тръгнаха към изхода. До този момент футболистите, които не желаят да станат легенди вече са осем. Към тях трябва да прибавим и капитанчето Горанов. Той също гледа към изхода и няма желание да се превръща в легенда на сините, а предпочита да раздвижва за левове. Като знам кои са им легендите нищо чудно да не са много желаещите да ги сложат при тях…

Тити нещо губи форма. След първата му реч футболистите се разбягаха… След второто словоизлиание с елементи на…по една ефирна телевизия, фирмата, която даваше екипите на закъсалите вековници все още си иска неустойката. Те също не се вързаха на Тити. Въпреки думите му, че е привилегия да даваш екипи на сините и всеки трябва да пожелае да го прави без пари те някак си не почувстваха нещата така и продължават да си искат неустойката.

Тежка е синята съдба в момента. Тежко е и на ревльото. Бих му предложил малко мента, глог и валериан. Тази комбинация ще му свали леко напрежението и може и да не изглежда по този начин по телевизията.

За всяка гяволия рано или късно си плащаш. За тези от Герена май е по-скоро късно, но може пък най-накрая и сините да платят за надменността си…

Поне вече знаем името на новата синя легенда – Орлин Старокин…

автор:

Симеон Димитров