Сега пък и брат Стоичков се прави на интересен

July 21, 2020

Тези дни Стоичков малко прекали в изказванията си по адрес на ЦСКА и шефовете на отбора. Много е голям, но е и акционер. Ако има да каже нещо на ЦСКА редно е да не го прави през медиите.

На всички е ясно, че “честните и обективни” ага писачи само чакат нещо подобно и го “завъртат” със страшна сила. Първенството свърши. ЦСКА се готви за новото и новините около червените са свързани само с футбол. Това явно не се харесва на много и с нетърпение чакат нещо не-футболно, което да опитат да направят на някакъв скандал, с който ако може да се натегне обстановката в Борисовата градина. Точно заради това си мисля, че много големия Стоичков не трябваше да говори точно по този начин. Какво го е накарало да го направи само той си знае.

Днес ага медиите завъртяха с голямо удоволствие и едно изказване на Цанко от фамилията Стоичкови… Самото словоизлияние няма да го коментирам, защото е много ниско. Малко ми прилича на писанията и изказванията на един собственик на един “отбор”, който си смени емблемата, а скоро очаквам и името.

Писанието на господин Цанко, който е известен единствено с това, че е брат на Стоичков е меко казано грозно, а всички, които го цитират с голям кеф няма да ги коментирам. На братчето мога само да кажа, че не той е човекът, който има право да пита кой-какво е дал на българският футбол и още по-малко право да изказва някакво мнение за ЦСКА и шефовете му… А начинът по който го прави е много грозен.

Най-вероятно брата Цанко търси своите пет минути слава, но и този път, както и предишните въпросните пет минути идват по не много добър за него начин.

Брат Цанко трябва да знае, че това, което е написал накрая е песен на агонизиращите вековници… Как можеш да слагаш името на Христо Стоичков в песен за подуянци? Явно и това е малко помислено, както всичко друго написано.

Брат, подкрепяй си и коментирай проекта, подуянци и бистричани… Не ни занимавай с други глупости.

автор:

Симеон Димитров