Преминаването на Антов в Болония е факт

February 1, 2021

Валентин Антов вече е футболист на Болония. новината за трансфера бе съобщена от двата клуба.

Официалният сайт на ЦСКА обяви сделката с Болоня. Антов ще бъде преостъпен до края на сезона в Серия А, а след това италианците имат опция да откупят правата му.

Според мен за разлика от Санкаре Антов ще липсва. Най-добрият български защитник е много стабилен в средата на отбраната, а при необходимост можеше да играе на добро ниво и като дефанзивен полузащитник.

На този етап за поста на Антов армейците разполагат с Гълъбов и Бучков. Юношата на червените по принцип е дефанзивен халф, но в последните контроли видяхме, че се справя добре и като централен защитник.

Ако се съди по реакцията на червените след трансферът на Санкаре то най-вероятно ЦСКА ще привлече още някой защитник скоро. Спрягат се доста имена и предстои да видим кой ще дойде и кога. Видяхме, че Бруно Акрапович избира умно… Дори и да не дойде нов защитник сега не трябва да забравяме Бучков. Защо пък тази година да не е неговата?

Не трябва да се правят драми от трансфера на Антов. Дори напротив. Отбор от Серия А е харесал футболист на ЦСКА. Предлага му предизвикателството да се докаже в едно много силно първенство и той го приема. Реално погледнато това е крачка в кариерата на Антов. Да играе в едно от топ първенствата на Европа е голям плюс и шанс за него. Сигурен съм, че в Италия Вальо ще покаже силата на армейската школа и ще успее да се наложи.

Успех Вальо!

автор:

Симеон Димитров