Порой прекрати контролата на ЦСКА

July 25, 2020

Бурята, която се разрази над София прекрати контролата на ЦСКА с Пирин след края на първото полувреме. На почивката над София се изля силен порой, който наводни Армията и бе взето решение контролата да не се доиграе.

Белчев сигурно е имал някаква идея за въпросната контрола, но явно на този етап тя ще си остане само в главата му. Прави впечатление, че днес за проверката на Армията през първото полувреме излязоха девет чужденци. Единственото изключение бяха Антов и Турицов. Белчев пусна и три от новите попълнения, които според мен показаха това-онова. На моменти си личеше, че още не са достатъчно сработени, но и това ще се случи.

Няма да коментирам или да правя някакъв анализ на изиграните 45 минути, защото ще съм много субективен. Армейците не започнаха зле, а на полувремето водеха с два гола. Щом ЦСКА води на полувремето с два гола значи, че са играли добре.

Енрике изигра добри 45 минути, а Соу продължава да бележи. Това според мен е добър знак. Новите попълнения не бяха зле. За малкото време показаха някои интересни неща…Поглед над играта, пасове, борбеност… Най-вероятно ще видим идеята на Белчев за тази контрола в нова контрола преди старта на първенството. Ако няма друг контролен мач всичко остава за официалните мачове. Отбора ще се напасва в движение. Честно казано съм оптимист. ЦСКА има добри футболисти и мисля, че догодина май месец ЦСКА ще празнува 32-рата си титла… Може и дубъл.

Ами, хайде след този дъжд на ЦСКА да му тръгне по вода и както се казва на Армията “И ЦСКА НАПРЕД С ПОБЕДА…”

автор:

Симеон Димитров