Порой прекрати контролата на ЦСКА

Порой прекрати контролата на ЦСКА post thumbnail image

Бурята, която се разрази над София прекрати контролата на ЦСКА с Пирин след края на първото полувреме. На почивката над София се изля силен порой, който наводни Армията и бе взето решение контролата да не се доиграе.

Белчев сигурно е имал някаква идея за въпросната контрола, но явно на този етап тя ще си остане само в главата му. Прави впечатление, че днес за проверката на Армията през първото полувреме излязоха девет чужденци. Единственото изключение бяха Антов и Турицов. Белчев пусна и три от новите попълнения, които според мен показаха това-онова. На моменти си личеше, че още не са достатъчно сработени, но и това ще се случи.

Няма да коментирам или да правя някакъв анализ на изиграните 45 минути, защото ще съм много субективен. Армейците не започнаха зле, а на полувремето водеха с два гола. Щом ЦСКА води на полувремето с два гола значи, че са играли добре.

Енрике изигра добри 45 минути, а Соу продължава да бележи. Това според мен е добър знак. Новите попълнения не бяха зле. За малкото време показаха някои интересни неща…Поглед над играта, пасове, борбеност… Най-вероятно ще видим идеята на Белчев за тази контрола в нова контрола преди старта на първенството. Ако няма друг контролен мач всичко остава за официалните мачове. Отбора ще се напасва в движение. Честно казано съм оптимист. ЦСКА има добри футболисти и мисля, че догодина май месец ЦСКА ще празнува 32-рата си титла… Може и дубъл.

Ами, хайде след този дъжд на ЦСКА да му тръгне по вода и както се казва на Армията “И ЦСКА НАПРЕД С ПОБЕДА…”

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Невероятно, но факт… Домакини-’48 – “хегемони” 2-0Невероятно, но факт… Домакини-’48 – “хегемони” 2-0

Футболен клуб централен спортен клуб на армията 1948 победи делиорманци… Това звучи като новина от някоя паралелна реалност, но е факт. А след мача Чочев благодари на шестимата фена на

Това на почивката на “Тича” беше грозноТова на почивката на “Тича” беше грозно

“Случката”, която се случи по време на почивката на мача във Варна беше много грозна. Хвърлянето на бомбички в сектор пълен с хора направо незнам как да го коментирам. Идеята